rebeccalowisa!

Trettionde april

Det var med lite blandade känslor jag gick hem från jobbet idag vid 04.00. Sista passet med nattschema är nu klart och från och med fredag så ska jag gå på dag och kvälls schema. Känns tråkigt på grund av att jag hade otroligt bra chefer och arbetskamrater men måste välja min hälsa före det. Ha trivs bra med att jobba nätter tills jag blev sjukskriven för nästan tre månader sedan. Förstod då hur skönt det var att få sova på nätterna och för första gången på flera månader var jag riktigt utvilad, vilket jag aldrig riktigt är i nuläget. Ser fram emot detta schema faktiskt trots att det kommer bli jobbigt när klockan ringer 05.00 på morgonen i början. Ska bli så otroligt skönt att få riktiga rutiner och kunna sova riktigt. Godnatt på er!

30 april, 2014 02:43 | Vardag

Tjugonionde april

Godmorgon lovies! Jobbade 22-05 inatt och vaknade bara för en stund sen. Gjorde direkt iordning en lätt frukost med banan och lite jordgubbar. Perfekt innan gymmet då jag nästan alltid gå direkt efter jag vaknat och äter mer när jag kommer hem istället. Sen idag ska jag nog bara ta det lugnt och ladda upp inför nattens jobb. Älskar förresten vädret vi har ute just nu!

29 april, 2014 12:13 | Vardag

Tjugosjätte april

Helluu lovies! Hade en mysig kväll igår tillsammans med han som gör mig så förbannat lycklig. Grillade, tog en skogspromenad med hunden och åt ännu mer gott. (Jag älskar att baka men äter inte det själv, så tur att han älskar sånt). Idag har jag tagit en timmes pw med finaste Matilda. Åkte sedan och köpte sallad och jordgubbar och satte oss på hennes altan. Timmarna bara flög förbi och nu är jag hemma. Ikväll ska vi fira Magnus som fyllde år igår med hela familjen och det ska bli skönt att få umgås med hela familjen. Hopas ni hat en bra helg!

26 april, 2014 15:35 | Vardag

Tjugofemte april

Blir så glad i hela kroppen när jag tänker på hur fina arbetskompisar jag har och hur gulliga dem är ibland. Inatt var de flera stycken som kom fram och sa att jag var fin i håret, i en helt vanlig fläta. Fick även höra av en att det verkligen strålade om mig och att hon såg på mig att jag är lycklig. Sådant blir jag så himla glad av att höra, av få höra av andra att man kan se att man må så bra som man gör. Mer komplimanger åt folket tycker jag! Fick även krama om fina Michaela och prata massa skit tillsammans med henne, våra jobbpass tillsammans blir bara färre och färe men kul har vi tillsammans. 

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig och i helgen ska jag inte göra många knop. Ta det lugnt och umgås med familj och vänner. Välbehövligt!

25 april, 2014 03:43 | Vardag

Tjugofjärde april

Älskade syster och jag lyxade till med hotellfrukost idag och satt länge och både åt och pratade om allt möjligt. Ska alldeles strax till gymmet och i eftermiddag bli det stan med en vän. Har någon gång under dagen tänkt baka piroger med, få se hur det bli med det. Hoppas ni få en bra dag i alla fall!

24 april, 2014 10:15 | Vardag

Tjugotredje april

Jobbat två nätter i rad och vaknade redan runt tolv utvilad och pigg. Åt lite lätt frukost och sedan blev det gymmet. Blev ett par magövningar, några riktigt tunga ryggövningar och kondition. Träningen är verkligen igång på riktigt på nu och som jag gillar det. Var i alla fall helt död efter passet så bara la mig ner för att lugna ner mig i några minuter och avslutade med stretchning. I eftermiddag har jag lite saker att fixa och inatt är jag ledig. Så ikväll ska jag bara njuta av att ta det lugnt!

23 april, 2014 12:35 | Vardag

Tjugoandra april

Hade en underbar långledighet och gjorde inget annat än att njuta av att vara ledig och umgås med underbara människor. Började med middag med bästa vän och på fredagen blev det utgång med tjejerna. Var ett tag sedan man var ute och dansade så det var riktigt kul. Plus att jag fick träffa gamla godingar och krama om dom. Avslutade kvällen med fyllemat och i hans armar. På lördagen vaknade jag upp utan att vara bakis över huvudet taget. Så vi åt mysig och stor frukost och sedan så var vi ute på sjön med båten och grillade på kvällen. De sista två dagarna umgicks jag mest med mina underbara systrar och med honom. Så underbart!

22 april, 2014 15:53 | Vardag

Sjuttonde april

Inatt på jobbet sa kroppen ifrån. På riktigt. Har varit stressad över småsaker de senaste veckorna och även haft saker att göra och fixa, småsaker egentligen men sådant som är så joobbigt att ta tag i och högen med saker har vara växt. Denna veckan har jag i alla fall lyckats få väldigt mycket gjort men har stressat för att fortfarande hinna med mitt privatliv. Sömnen har även den varit dåligt och har varit så fruktansvärt trött. Sedan ligger ju den där framtidsångesten och gnager lite. Ska jag plugga om jag kommer in eller inte? Vill även så hemskt gärna flytta. Så inatt på jobbet var jag nära att börja gråta flera gånger för jag är så slut i både kropp och huvud. Denna långhelgen kunde inte komma mer lägligt.

En himla massa babbel, men det blir det ibland. 

17 april, 2014 05:36 | Texter