rebeccalowisa!

Sextonde april

Dagarna går i snabbfart och det är mycket som ska hinnas med. Idag har jag avklarat ett möte, ett lite längre och jobbigt benpass sen var det bara hem och duscha, äta och fixa sig innan det blev stan. Fixade lite saker och köpte även en efterlängtad cykel, så nöjd! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och andas ut. Så det blir att laga middag tillsammans med honom innan det blir jobb inatt. Sen långledig. Så skönt. Hoppas allt är bra med er!

16 april, 2014 17:18 | Vardag

Femtonde april

Att ha tre sådana fina och underbara systrar är guld värt.

15 april, 2014 15:50 | Vardag

Fjortonde april

Trots en jobbhelg så var helgen väldigt lyckad. Fredagen bestod mest av jobb och lördagskvällen spenderade jag min tjejer. Lagade god mat, snackade skit och bowlade och sedan blev det lite mer snack. Drog dock hem tidigt för var extremt slut i både kropp i huvud så ville bara lägga mig och sova ungefär. Igår så dukade han upp god frukost som vi åt framför tvn och dagen spenderade jag sen tillsammans med honom innan det var dags för jobb.

Idag tog jag en lite längre sovmorgon efter nattens långa arbetspass och det behövdes. Har hunnit handla, sola och fått lite saker fixade. Nu ska jag göra en liten snabbstädning innan jag ska träffa Arberesh på gymmet vid 18. Sedan väntar det jobb inatt igen. Tre pass kvar innan lite långhelg, skönt!

14 april, 2014 16:35 | Vardag

Tioende April

Valen till universitetet är inskickat och klart, blev ganska spontant men det känns bra i alla fall. Ett träningspass är även avklarat, ett lätt benpass och lite kondition. Det bästa som finna är att träna direkt när man stigit upp och sedan komma hem och äta frukost. Plus att man har hela dagen ledig sen. Utbildningen på jobbet för denna gången är också över och det känns mer än bra. Sagt att jag älskar mina jobbakompisar? Ser till och med nästan (bara nästan), fram emot att jobba helgen för att jag jobba med en alldeles för fin vän då. Nu ska jag och älskade syster sätta och fixa lite saker tillsammans innan vi kör på en myskväll framför film. Sean blir det jobb 23-05. Älskar livet mer eller mindre. Hoppas ni ha en fin torsdag!

10 april, 2014 18:00 | Vardag

Nioende april

Livet gå mest i snabbfart just nu och jag hinner inte ens med allt jag vill. Men jag trivs med att ha mycket att göra och att ha fullt upp. Trots det så ska jag boka in en weekend någonstans någon helg snart framöver för att slappna av och komma bort lite. Det kan behövas. Älskar även att träningen är igång nu och jag mår så mycket bättre av det. Hoppas allt är bra med er!

9 april, 2014 16:22 | Vardag

Fjärde april

Har så mycket jag vill skriva men får inte ner allt i ord. Så mycket jag vill få ur mig men det säger bara stopp. Så mycket olika blandade känslor just nu inför framtiden. Denna jävla framtidsångest. Värsta känslan jag vet.  

4 april, 2014 05:37 | Texter

Andra april

Plugga till högskoleprovet samtidigt som jag äter lite gott och läser lite om träning.Träningsmotivationen är på topp och efter att ha varit småsjuk i en vecka bli det ikväll äntligen träning. Hoppas ni ha en bra onsdag!

2 april, 2014 14:38 | Vardag

Andra april

- Aldrig trivs bättre på jobbet än vad jag gör nu

- Är så extremt velig när det gäller till att börja plugga. Måste hitta någon utbildning där jag kommer satsa 120% annars känns det onödigt

- Vet egentligen inte ens vad jag vill göra med framtiden

- Har kommit fram till att livet kan göra så stora förändringar på bara en kort stund

- Är numera inte cola-beroende längre

- Hoppas och kommer göra allt för att få åka tillbaka till LA i år. Min absolut favoritstad

- Planera en roadtrip ner till Tyskland endast så jag få träffa Nihal igen

- Han gör mig så förbannat lycklig att jag inte ens kan beskriva det

2 april, 2014 09:00 | Vardag