rebeccalowisa!

Barnvakt

Har varit barnvakt åt denna lilla pojken och hans lillasyster sen i fredags och är det tills ikväll. Så roligt och underbart mysigt, trots att jag är väldigt trött efter dessa dagarna. Hoppas ni få en underbar söndag!

31 augusti, 2014 09:36 | Vardag

Tjugonionde augusti

Fick ett ganska så chockat samtal för ett par timmar sedan, eller jag blev i alla fall lite chockad och det var inte direkt väntat. Vilket kommer att påverka min framtid ganska mycket ett tag fram över, vet dock inte riktigt hur länge. Efter chocken hade lagt sig så insåg jag att det beskedet gör mig bara mer motiverad på något sätt. Mer motiverad på min framtid och att jag kan styra mitt liv precis så som jag vill. Att jag kanske äntligen kan hålla på med något som jag tycker är riktigt roligt och som jag tycker om. 

Jag har liksom haft en bekvämlighetszon i två års tid och nu vet jag att jag endast har en månad på mig sen måste jag vara ur den. På något sätt känns det lite skrämmande, för jag har alltid känt mig trygg. Men just nu känns det bara mer spännande och roligt, att kanske leva livet lite på riktigt. Så det ska bli riktigt spännande att se vad denna hösten nu kan leda till. Låt denna hösten bli den bästa någonsin!

29 augusti, 2014 16:19 | Vardag

Träning

Efter en hel sommar utan något gymkort ska jag idag ta tag i den saken och skaffa ett nytt gymkort. Är så sjukt taggad på att börjar lyfta lite vikter igen och köra helt slut på mig. Klickade även precis hem lite nya träningskläder, allt från gina tricot. Tycker att bara nya träningskläder då och då kan hjälpa en mycket med motivationen, för det är lite extra roligt att träna i snygga träningskläder. Ska även idag sitta och skriva ner lite mål med träningen då jag tycker det är roligare att träna då när man har något att kämpa för. Kommer nog upp här när jag är helt klar med dem. Ska bli kul att komma igång igen efter detta långa uppehållet och det är spännande att se hur kroppen förändras. Nu kör vi mycket träning denna hösten!

Tjugosjunde augusti

Gå inte att beskriva hur j*vla kär jag är i honom. Är så lycklig över att han är min.

Dop och bröllop

Det var länge sedan jag fotade nu och i lördags fick jag äntligen möjligheten igen. Min systerdotter Alma döptes och samtidigt passade dem på att överraska med ett bröllop, ett väldigt enkelt och snabbt. Dock fick jag reda ett par dagar innan på grund av att dem ville ha kort så vi tog en massa kort innan kyrkan. Tror inte ett enda öga var torrt inne i kyrkan för det var så fint och så himla kul att se allas miner när dem fick reda på att det var bröllop också. Är så lycklig och stolt över min storasyster! Min älskade jajja, underbara syster och bästa vän, jag älskar dig.

25 augusti, 2014 19:55 | Vardag

He is mine.

'Cause all of me, loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections

Give your all, to me, I'll give my all, to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning'

 

Fjärde augsti

Noah och jag i älskade Halmstad.

 

Hej på er! Ny vecka och denna veckan innebär nya tag och tillbaka till mina faktiskt saknade rutiner. På grund av hosta och förkyldning har jag inte tränat på nästan två månader och under den tiden tog även tiden på mitt gym slut. Vilket innbär att jag för tillfället står utan ett gymkort och ingen aning om vart jag ska träna för någonstans. det återse att se helt enkelt. Eftersom att hostan inte vill ge med sig helt vill jag även börja lugnt så idag blev det en ganska kort men skön powerwalk. Som jag har saknat dessa powerwalks så det känns så skönt! Har hunnit mysa och busa med syskonbarnen idag och gjort matlådor inför veckan. Börjar jobba om en timme så fram till dess ska jag bara ta det lugnt. Vilket ska bli riktigt skönt. Hoppas ni har haft en grym helg!

4 augusti, 2014 14:34 | Vardag
Upp