rebeccalowisa!

Sista december

Godmorgon på er! Igår var det full rulle hela dagen och hade en så j*kla bra dag. Jobbade två timmar på förmiddagen och gick därefter till gymmet. Inte tränat på ett par veckor då jag känt mig halvsjuk men var så sugen på att få röra på mig, så gick dit och satte ett personbästa i squats!! Sådan otroligt härlig känsla och nu vill jag bara klara nästa vikt. Var helt slut i benen efter det men körde ändå ett par andra övningar för benen och idag känns det ganska så rejält. I alla fall, blev sedan bio mitt på dagen tillsammans med mina favoriter och på kvällen var vi och grillade hos mina föräldrar med hela familjen.

Nu ska jag försöka få upp pojkvännen så ska vi och handla och sedan blir det skridskoråkning och mys med släkten. Hoppas ni få ett bra avslut på 2014!

31 december, 2014 09:28 | Vardag

Året som varit

Beskriv året med tre ord.
Svar: Kärleksfullt, bra och jobbigt.

 

 

Nyår för ett år sedan tillsammans med min bästa vän Mattias.

Bästa köpet?
Svar: Mina ljuslyktor till lägenheten. Älskar ljus!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar: Heroes (we could be) med Alesso och All of me med John Legend.

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Mina älskade systrar och deras barn och så min älskade pojkvän.

Har du haft ett förhållande under 2014?
Svar: Jajamen.

Vart reste du under 2014?
Svar: Riktigt tråkigt svar på denna fråga, men har varit i Sverige hela året.

Vad var din största tabbe 2014?
Svar: Att jag ville stoppa ett slagsmål mellan ett par killkompisar och det slutade med att jag skadade foten och fick vara sjukskriven i tre veckor och har fortfarande ont i foten, då detta hände i februari. Förstår fortfarande inte än idag varför jag skulle lägga mig i..

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Att jag blev tillsammans med honom. Och att jag efter många om och men har börjat tar mig ur min bekvämlighetszon.

Har du blivit bättre på något?
Svar: På att vara mig själv. Låter väldigt dumt men har innan varit beroende av andra och har äntligen insett att jag inte behöver vara det. Utan att jag duger precis som jag är!

Vad var extra dåligt med året?
Svar: Att man kan bli besviken på personer som man trodde var en närmsta vänner.

Vad var extra bra?
Svar: Alla fina människor jag har omkring mig.

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Kände min pojkvän och hans vänner förut men det var först detta året som vi började umgås på riktigt. Likadant med Arberesh, detta året har vi kommit varandra mycket närmare och idag är hon en av mina närmsta och bästa vänner.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: Han. Mina vänner och min underbara familj.

 Mina underbara systrar.

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Att jag fick ansvaret att få vara julledare och ta hand om alla som juljobbade på vårt jobb J

Största framgång på det privata planet?
Svar: Att jag vågar dela hela mitt liv med en annan person.

Vem saknade du?
Svar: Min älskade ängel Hampus.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Svar: Jag ska sluta vara så naiv och tro det bästa om människor. Lära mig att lyssna mer på själv och även lägga mer energi på de bra relationerna som jag har i mitt liv.

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Svar: Tror att det kommer bli mycket bättre.

Vad kommer du sakna från 2014?
Svar: Är rädd för att den här känslan som nykär kommer att försvinna och den känslan kommer jag att sakna.

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Tagit vara på dagarna och lyssnat mer på mig själv. Även att jag hade lagt lite mer tid på vissa relationer.

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Mat..

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Svar: Har mycket planer på det privata planet som ni kommer få ta del av här. Sedan blir det förhoppningsvis en resa i sommar.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Svar: KÖR REBECCA! Lyssna på dig själv och gör sådant som gör dig lycklig. Gör 2015 till bästa året någonsin!

 Min älskade underbara lillasyster.

 

 

29 december, 2014 13:30 | Vardag

Coffeemorgning

Godmorgon på er! Sitter i soffan framför tv:n och dricker mitt morgonkaffe. Fick köra pojkvännen till jobbet idag så är redan klar inför att gå iväg och jobba och börjar om en timme. Ganska skönt att bara kunna sitta i soffan och ta det lugnt innan man ska till jobbet. Så det blir jobb till 15.30 sen direkt in till stan för behandling på Grodan och sen tar jag ledigt i ett par dagar från allt som har med jobb att göra. Hoppas ni få en bra start på veckan!

29 december, 2014 06:30 | Vardag

Sundayy.

 

Hämtade ut mina glasögon i måndags. // Utgång och Björn Rosenström i Ljungby med kusinen

 

Hello lovies! De senaste veckorna har gått i ett och jag har varken haft tid eller ork att kika in här. Har jobbat cirka 20 dagar i rad vilket gjorde att jag till slut blev helt slutkörd och har inte gjort annat än att vila. Har i alla fall varit ledig sen i tisdags och har haft en underbar jul. Julafton spenderade vi tillsammans med hans mamma och lillebror och juldagen spenderade vi med min familj. Ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om julklappar och värdesätter mycket mer att få umgås med mina nära och kära. Var eran jul bra?

 

De senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket och det har varit så skönt. Bara varit hemma och myst med min pojkvän och valt att tacka nej till mycket på grund av att jag har behövt vila. Idag ska jag i alla fall ta en fika med min älskade och saknade vän Arberesh, underbart slut på denna veckan. Hoppas allt är bra med er.

28 december, 2014 10:31 | Vardag

Om att älska

Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger man lägger sig så ensam istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.

 - Michaela Forni

16 december, 2014 20:49 | Texter

2014-12-16

 

Hej på er! Mitt liv består numera av att jobba, äta, sova och ibland bakning, mycket mer än så hinner jag inte med just nu. Jobbat åtta dagar i rad och har sju dagar till kvar innan jag få lite ledighet, som det ser ut nu i alla fall. Tur att man har fina arbetskamrater på båda jobben som gör att man orkar med att jobba såhär mycket. Sedan i januari så blir det lite lugnare i alla fall vilket känns skönt.

 

Sitter för tillfället i soffan och äter apelsin och kiwi, hur gott är det inte? Tänkte ta och börja städa lite med då det ser för jävligt ut men varken jag eller pojkvännen har haft tid den senaste veckan, haha. Så blir lite snabb städning, sen duch och jobb 14-22.30. Hoppas allt är med er!

16 december, 2014 11:50 | Vardag

Sunday's like thisHellu lovies! Jobbade i fredags kväll och igår förmiddag och ska om en timme till jobbet igen och jobba hela dagen. Igår var min enda lediga eftermiddag och kväll denna vecka och den spenderade jag med min älskade pojkvän. Kändes så behövligt med en lugn kväll och idag vaknade jag och var utvilad, så skönt! Ville mest bara kika in och och säga hej och jag hoppas ni har haft en grym helg och få en underbar söndag.

14 december, 2014 11:51 | Vardag

Ten things

  • Var och kollade min syn i veckan och har ett synfel vilket innebär att jag ska få glasögon nästa vecka.
  • Dricker så mycket juice att min pojkvän tycker att jag är konstig och säger åt mig att dricka vatten istället.
  • Har alla andra år stressat med de sista julklapparna dagen före jul, i år är jag redan färdig och det känns så skönt.
  • Har blivit en sådan kaffe-beroende de senaste månaderna.
  • Min frukost idag var en halv chokladkaka.
  • Ska jobba hela helgen och helst av allt vill jag bara vara ledig och bara va.
  • Hatar att se när personer som man älskar ligger inne på sjukhus och mår inte alls bra. Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta.
  • Har skämt bort min pojkvän hela veckan med att ha middagen färdig när han kom hem från jobbet. På grund av att jag har jobbat kvällar hela veckan.
  • De två jobben jag har är verkligen raka motsatsen till varandra och det är faktiskt ganska skönt.
  • Han gör mig så förbannat lycklig, min älskade pojkvän.
12 december, 2014 20:54 | Vardag

Onsdag.Hello lovies! Hänt mycket de senaste veckorna och inte hunnit kika in här direkt. Haft fullt upp hela tiden och när jag väl varit ledig har jag bara njutit av att vara just ledig. Har också gått och fått ett till extra jobb, så kommer bli mycket jobbet framöver. Tur att man ha alldeles för fina arbetskamrater. Hoppas allt är bra med er i alla fall.

Idag började jag dagen med ett träningspass på gymmet och det var axlar, bröst och triceps som stod på schemat. Något utav mina favoritpass då jag tycker mycket om att köra axlar. Blev ett kort med ganska intensivt pass. Har sedan hängt på sjukhuset fram till nu då älskade Wilma är inlagd igen. Så vi låg där i varsin säng och kollade på tv och bara pratade. Nu ska jag äta och ladda upp inför ett jobbpass på posten som julledare för första gången, ska bli spännande.

10 december, 2014 13:53 | Vardag

Snapshots from latestCelcius innan ett pass på gymmet // En selfie // Ett glas vitt med tända ljus // Lördagsbrunch med min älskadeJag och han // Fika med Matilda // En till selfie // Äntligen tillbaka på gymmet efter en veckas uppehåll

9 december, 2014 14:55 | Vardag
Upp