rebeccalowisa!

Tjugoåttånde februari

Bråvalla 2012. Åtta månader sedan jag såg honom sist och ikväll gör jag det igen. För tredje gången. Gå knappt att beskriva hur taggad jag är och hur kul det kommer bli. Min kärlek till Avicii är obeskrivlig. 

28 februari, 2014 05:24 | Vardag

Tjugosjunde februari

"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.

 Friendship is one mind in two bodies.”

 

Believe that dreams come true every day, because they do.

 

"Styrka är inte att visa sig svag och våga falla,
styrka är att kunna resa sig upp efter varje fall"

 

"Sometimes you have to forget how you feel and remember what you deserve."


"The only reason people hold on to memories so tight, is because memories are the only thing that don't change when everything else does".

 

“Reach high, for stars lie hidden in your soul. Dream deep, for every dream precedes the goal.”

 

Being happy doesn’t mean that everything is perfect. It means that you’ve decided to look beyond the imperfections.

 

27 februari, 2014 14:36 | Inspo

Berg och dalbana

Mitt humör just nu gå upp och ner, precis som en berg och dalbana. Det är så mycket som jag vill göra, upptäcka och se här i världen. Samtidigt som en del av mig vill komma in på universitet och börja plugga för att sedan kunna jobba med det som jag verkligen vill och brinner för. Jag känner på ett sätt att jag redan levt livet och kan börja tänka på framtiden, samtidigt känner jag att det finns så mycket mer. Ena sekunden vill jag det, och den andra sekunden vill jag det andra. Det är så svårt det där, med att bestämma vad man ska göra. För det handlar trots allt om ens egna liv, om ens egna framtid och jag vet egentligen hur jag vill att min framtid ska se ut och samtidigt vill jag njuta av nuet. Känner ibland att jag bara står och stampar på samma ställe, med samma rutiner, samma vanor osv.

Behöver en förändring. Och det nu. Vilket innebär att det faktiskt kommer bli en förändring. Det finns ingen annan än mig själv som kan göra den förändringen i mitt liv därför hänger det helt och hållet på mig själv. Och jag har bestämt mig. Nu ska jag drar mig ut ur min bekvämlighetszon och våga riskera lika mer. Våga chansa.

27 februari, 2014 05:33 | Texter

Tjugosjätte februari

Tillbaka på jobbet efter tre veckors sjukskrivning, vilket är med blandade känslor. Dessa tre veckor gjorde att jag förstod ännu mer vad det är jag egentligen vill och vad jag ha för drömmar. Behövde även dessa tre veckor för att vila upp mig och återhämta mig riktigt då jag jobbet både tär på mig fysiskt och psykiskt. Har försökt att hitta de positiva sakerna med att jag varit sjukskriven. Att få sova på nätterna har, tror det eller ej, varit guld värt. Även fast jag älskar att jobba nätter. 

26 februari, 2014 13:38 | Vardag

Tjugoförsta februari

Igår blev det spontan torsdags-öl, prat och skratt. Med två helt underbara personer. Ikväll ska vi få i oss ännu mer öl och kanske glömma den där verkligehten för en kväll. och imorgon kommer vi vakna upp med ångest. Ikväll väntas det utgång med mina älskade brudar och pojkar. kommer bli en galen kväll.

Vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg'

21 februari, 2014 16:48 | Vardag

23.42

Är lyckligare än vad jag någonsin varit.

20 februari, 2014 23:43 | Vardag

00:39

Hamnade på akuten ikväll med älskade syster som nästan är lika klumpig som mig. Som tur är var det inget allvarligt! Nu bli det iaf mys och häng med älskade lillasyster, älskar bär hon ha lov och vi få tid till att umgås!

18 februari, 2014 00:39 | Vardag

This weekend

Har haft en utav de bättre och mysigaste helgerna på länge. Fredagen bjöd på ikea, mys med lillasyster och till sist mys med min älskade pojkvän. han har fått mig att ändra syn på alla hjärtans dag helt och hållet. Lördagen var mest slapp på dagen och på kvällen var det inflyttningsfest följt av utgång. Ha så otroligt fina människor i min närhet att jag bli alldeles varm i hjärtat. Avslutade natten i hans armar och igår var det som enligt traditionen pizza och film med ett par vänner. Åh vad jag är lycklig. 

17 februari, 2014 18:50 | Vardag

23:12

Han ligger där bredvid mig i sängen och sover. Han ser så perfekt ut och hela jag bli fylld med lycka så fort jag kolla på honom. För han gör mig lyckligare än någonsin, han är den som fått mig att tro på äkta kärlek igen. Min älskade fina pojkvän. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på om det kan vara såhär bra, såhär enkelt och kännas såhär rätt. För det är sjukt hur rätt det känns tillsammans med han och hur fort han egentligen har fått mig att bli fullkomligt förälskad och kär. Allt ha gått så fort men det är han som jag vill leva hela mitt liv tillsammans med.
16 februari, 2014 23:13 | Texter