rebeccalowisa!

Goals for 2014

 

Nu i januari består många människors liv om en nystart och en hel del nyårslöften. När ett nytt år kommer känns det skönt att kunna lägga allt bakom sig och börja om från början tycker jag, klyschigt men sant. Hur många där ute har egentligen inte satt upp nyårslöfte men brytit dem år efter år?

 

Jag tror inte på nyårslöfte, för det är egentligen så lätt att bryta det och man faller då lätt tillbaka i den gamla vanan. Istället ska man skriva upp mål man har och sikta mot dem. För har du mål under detta året som kommer så kan du inte bryta dem, eftersom att det är dina egna mål och förutsättningar du går efter. Eftersom ett mål är något du hela tiden siktar mot.

 

 

Mina mål för 2014;

 

♥ Byta jobb eller börjar plugga. De två gå lite hand i hand faktiskt. Börjar jag inte plugga till hösten så kommer jag definitivt byta jobb istället. Behöver något nytt och en nu utmaning här i livet så att byta jobb skulle vara det bästa för mig själv. Snart varit där i två år så det börjar bli dags nu känner jag.

 

♥ Flytta. Längtan efter att ha något eget och att ta hand helt om mig själv är så otroligt stor just nu. 2014 ska bli det året då jag flytta hemifrån till en egen lägenhet. Tänk va kul det ska bli att inreda och allting!

 

♥ Lära älska mig själv mer. Låter förmodligen egoistiskt i vissas öron men det är så sant som det låter. År 2013 lärde jag känna mig själv mer på djupet och det är dags att börja älska den personen. Ska lära mig att gå min egna väg och göra de val som känns helt rätt för mig.

 

♥ Skämma bort de personer som jag älskar. Är egentligen inte svårare än så. Visar hur mycket jag uppskattar de som finns där för mig och skämma bort dem med komplimanger osv.

 

 

♥ Vara lycklig.

20 januari 2014 08:07 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer