rebeccalowisa!

Lite vardagsprat

Hon är så fin och så fruktansvärt bra, min älskade systerdotter.

Sitter för tillfället i soffan och kollar runt på lite shoppingsidor samtidigt som jag fixar med lite mejl. Börjar äntligen få lite ordning på allt kaos som funnits i mitt huvud de senaste månaderna och det känns så skönt. Trots det så är det mycket jag behöver ta itu med innan allt kaos är borta, men bara att ta en sak i taget och verkligen tänka igenom alla beslut som jag tar. Ska bli skönt att nästa vecka få återgå till mitt vanliga schema igen då jag nu under sommaren har jobbat nätter som jag inte alls trivs med och må dåligt av. Rutiner är faktiskt väldigt skönt och framför allt bra för kroppen. Har dessutom den senaste veckan fått så mycket inspiration till lite av allt möjligt. Så dags att sälja systemkamren och köpa en ny. Efter allt för länge har mitt fotointresse äntligen kommit tillbaka och jag vill bara ut och fota hela tiden. Så kul! Hoppas ni alla där ute har det bra och tar till vara på värmen!

31 juli, 2014 16:12 | Vardag

Det året var liksom vårat på någon sätt.

Få en kyss på nyår vid tolslaget, av någon som jag precis har träffat. Vilket är konstigt då vi har så många gemensamma vänner. Det hela sluta med att jag spendera hela natten tillsammans med honom. Inte visste jag att det var början på någon så stort. Spenderade varje dag tillsammans med honom, varenda lediga sekund vi kunde så var vi tillsammans. Bodde i en liten etta bara några minuters gångväg från honom. Så det blev alltså naturligt att vi alltid var hos mig och helt plötsligt så bodde han där hemma hos mig. Och jag var lyckligare är någonsin, och så fruktansvärt kär.

Det året spendera jag tillsammans med honom. Det är bara han som finns i mina tankar. Så det brukar vara när man är ny kär. Men med honom var det en annan känsla, att det är han jag vill leva mitt liv tillsammans med, han som jag kan offra ganska mycket för. Det året var liksom vårat på någon sätt. Månaderna gå och vi bestämmer oss för att flytta till en gemensam lägenhet, för detta är trots allt min lägenhet där han har flyttat in. Vi vill har något gemensamt, något större, något som är vårat.

Vi hittar en lägenhet och flyttlasset går och det gör även ett par månader. Kanske är det först då jag inser att jag kan inte känner honom så väl som jag trodde att jag gjorde? Förstår att nu är han verkligen sig själv efter ett bra tag tillsammans. Börjar undrar om allt hände lite för snabbt, vilket jag innan har sagt att jag är glad över att allt har gått så snabbt mellan oss. För vi har varit så lyckliga. Eller i alla fall jag. Det gör ont att inse nu att jag kanske inte egentligen känner honom så som jag borde känna honom efter denna tiden. Att vi inte alls kanske vill samma saker som vi har velat innan. Undrar mest hur en person kan förändras så mycket? Och denna gången till negativa, för nu börjar jag tveka på vår framtid tillsammans. 

 

(En text som inte handlar om mig)

29 juli, 2014 23:18 | Texter

Några vardagsanteckningar

24 juni

Bara att få titta på honom gör mig så jävla lycklig

Att få somna och att vakna i hans armar är bland det bästa jag vet

I hans armar känner jag mig tryggare än någonsin 

Att få säga att han är min gör mig så jävla lycklig

 

1 juli

Att ha personer i sin omgivning som gör att man vill vara den bästa versionen av sig själv är guld värt

 

23 juli 

Den värsta känslan är att känna att man behöver någon så mycket mer än vad den personen behöver en själv

Att ibland, för bara några hundradels sekunder känna att man är värdelös

Känna att man egentligen kanske är ganska ensam

 

27 juli

Igår skålade jag barndomsvänner och nyfunna vänner

Vi skålade för hur fin sommaren är och hur fint livet egentligen kan vara

Vi tog någon shot och skrattae bort allt dumt vi gjort tillsammans genom åren

Hur mycket mer kvar vi har livet

Men för mig var det bästa under hela kvällen

Att få träffa honom, slänga mig i hans armar och få en kyss

Och sen att få somna i hans armar

28 juli, 2014 22:16 | Texter

Lördag

Har haft en ganska så spontan vecka som innehållt lite av varje. Hade en vin och myskväll med en gammal vän och snackade ikapp de senaste månaderna. Sedan har veckan bjudit på två spontana men väldigt lugna utgångar med fina vänner. Hunnit med lite mys med systrarna och spenderat lite tid tillsammans med honom. I eftermiddag ska jag iväg på kusinens konfirmation och ikväll väntar fest med mina älskade vänner. Älskar att hela vårt gäng ifrån nian är hemma nu över sommaren så vi passa på att träffas så mycket och ofta som möjligt nu, så kul när alla samlade för inte ofta det händer numera. Hoppas ni har en helt underbar helg!

Breakfast in bed

Vaknade redan vid halv åtta idag och steg då upp och gjorde frukost. Kände för att ta en lugn och mysig morgon så tog med mig frukosten tillbaka till sängen och läste lite. Perfekt start på dagen! Ska göra mig iordning lite nu och sen hämta upp Wilma för att spendera dagen inne i stan. Hade tänkt ta med mig lite saker så vi kan ha picknick vid sjön, hoppas bara att vädret tillåter det. Ni få ha en underbar tisdag!

Upp