rebeccalowisa!

Monday

Har haft en mysig heldag tillsammans med min älskade storasyster jajja och hennes barn. Köpte med oss lite fika och lunch och gick till en lekpark i stan och spenderade ett par timmar där. Riktigt mysigt och härligt! Blev även en liten snabb shoppingrunda på stan innan vi åkte hem igen. Ikväll blir det bara lugnt tillsammans med pojkvännen och det ska bli skönt det. Hoppas att ni har en bra början på veckan!

30 juni, 2014 17:34 | Vardag

Bekännelse

- Efter två år med pennan och blocket på hyllan har jag äntligen börjat skriva igen.

- Har inte tränat på snart fem veckor på grund av hosta och förkyldning vilket gör att jag är extremt träningssugen och längtar tills jag är frisk och kan ut och springa.

- Finns endast en person som jag litar på till 110%.

- Har så mycket kläder och saker att jag knappt få plats i mina rum här hemma. En lägenhet skulle faktiskt inte sitta helt fel.

- Blir så glad av att umgås med människor som gör att man vill vara den bästa versionen av sig själv. Det är de personerna som är guld värda och sådana personer man ska behålla i sitt liv.

29 juni, 2014 21:08 | Vardag

Tjugonionde juni

Helgen har varit mer än bra. I fredags blev det ett par öl med pojkarna och igår på kvällen åkte vi ut med båten och drack lite mer öl. Lugn men skön helg. Har en vecka kvar av semestern nu och vill helt av allt bli av med min hosta helt och hållet så man kan göra lite mer saker. Men that's life. Lite Halmstad, sol och underbara lillasyster skulle inte vara helt fel nu. Det få bli lite senare i sommar istället. 

29 juni, 2014 13:53 | Vardag

Throwback thursday

Balen 2012 med min finaste vän som dejt, bland den bästa och roligaste kvällen och natten. 

26 juni, 2014 19:36 | Vardag

Real friendship

Tre veckor var allt som behövdes för att vi två skulle få en sådan fin och stark vänskap. Att man kan sakna en person så otroligt mycket när man endast umgåtts med personen i tre veckor, men under de veckorna umgicks vi konstant. Över ett halv år har gått sedann vi sa hej då till varandra och än idag är hon en utav mina närmsta vänner, även fast vi bo tiotusentals mil ifrån varandra och inte kommer att träffas på ett par år. Sådan här vänskap gör mig lycklig ända in i själen.

Life

Somnar i hans armar varenda kväll och att få vakna brevid honom varje dag är helt underbart.

Femte juni

Livet gå mest i 120 och skulle behöva mer än 24 timmar på ett dygn. Fullt upp hela tiden för det mesta men det är precis så som jag tycker om att ha det. Idag unnade jag mig 45 minuters massage och det var så otroligt skönt. Nu har jag ett par timmar lediga så ska bara ta det lugnt och börja läsa en bok jag köpte igår. Behöver slappna av lite! För sen kommer helgen att gå i fullfart, med allt för fina vänner. Bara fem jobbpass kvar nu innan tre veckors semester. Hoppas allt är bra med er!

Upp