rebeccalowisa!

Lördagsjogg

Hej underbara soliga lördag! Tog en välbehövd sovmorgon idag och steg inte upp förrens efter nio och det var så skönt att få sova ut. Åt lite lätt frukost och begav mig sedan ut på en joggingrunda. Mitt mål var att försöka jogga eller springa hela tiden och inte börja gå vilket jag lyckades med. Gick dock de första fem minuterna för att värma upp men det räknar jag inte med (hehe). Så nöjd med tiden då jag inte kunnat springa sen i februari då jag skadade foten och den har blivit värre när jag har sprungit på löpbanden på gymmet på grund av underlaget. Så därför känns det riktigt bra och mitt mål innan sommaren är slut är att kunna sprina 5 km på 30 minuter. 

Nu ska jag och pappa iväg och kolla på golv och väggar till mitt badrum som vi ska göra om. Kör sedan in till stan för att umgås lite med fina Victoria. Älskar sådana här sköna dagar. Njut av vädret och hoppas ni få en bra lördag!

Lovley friday

Har som sagt varit barnvakt åt favoritpojken och söta Zofia kom också hit en stund. Bakade hallon och blåbärspaj och åt med massa vanlijsås till och så blev det en massa bus och lek. Få sådan energi av barn och mina syskonbarn gör mig så himla lycklig. Blev sedan en promenad med två av systrarna för att handla lite och nu har jag äntligen en ledig stund. Snart ska pappa och jag börjar rensa här hemma innan jag ikväll sticker iväg och grilla med mina saknade tjejer. Underbara sköna fredag!

Har förresten fyllt i idag och gjort ett livsviktigt val, om jag ska donera eller inte när jag gå bort. Gör ni det också, för då är det ert eget val och era närstående slipper ta det beslutet om det händer er något. 

Tidig morgon

Godmorgon på er! Trots min lediga fredag så steg jag upp lite innan klockan sex idag på morgonen och vid kvart över befann jag mig på gymmet. Hade 45 minuter på mig och det blev ett jobbigt och intensivt pass för ben och avslutade med ett par övningar för magen. Körde övningar så som benböj, raka marklyft, gående utfall, hib abduction osv. gick där ifrån med skakiga ben och älskar den känslan! Är nu barnvakt åt min lilla favoritpojke och alldeles nyss gjorde jag pannkaksfrukost åt oss. Så gott! Nu ska vi bara mysa ner och framför någon film och ta det lugnt. Hoppas ni få en underbar fredag och helg!

Fjortonde maj

Vaknade upp lite piggare idag och med ett mycket bättre humör än igår. Gäller att starta dagen med ett postivit tänkade så brukar hela dagen fortsätta så. Blev jobb idag 06-12.45 och ryggen vill äntligen smmarbeta med mig igen. Stack dirket till gymmet och körde ett snabbt effektivt pass för rygg och biceps. Blev sedan en massa prat om allt möjligt med min älskade träningskompis Arberesh. Nu ska jag göra något lätt att äta innan det bli duschen och ikväll väntar myskväll tillsammans med han. Behövligt och skönt!

Memories

// 1. Wilma och jag 2011. // 2. Galen festkväll och natt med finaste Matilda 2011 //

// 3. Jag och Josefine x2 2011 // Studenten 2012 //

 

Efter en ganska så dålig dag så ska jag nu mys ner mig framför någon film med en yollibox i handen och vänta på att han kommer hem. Imorgon är den ny dag och då ta nya tag.

Trettonde maj

Hej på er! I söndags natt på jobbet sa min rygg ifrån ordentligt och var nära på att brista ut i gråt så ont jag hade. Som tur är fick jag gå hem lite tidigare men inte hjälpte det för de. Blev i alla fall lite bättre under dagen igår men fick ändå hoppa att jobba natten tills idag, men imorgon hoppas jag kunna vara tillbaka. Även fasst ryggen inte ville sammarbeta med mig igår så blev det ett träningspass och körde endast kondition. Vågar inte riktigt köra massvis med styrka nu och förstöra ryggen ännu mer. Få helt enkelt se vad sjukgymnasten säger på fredag. 

Idag är jag i alla fall ledig och har redan hunnit med att ringa lite samtal. Ska ringa lite fler och sedan få jag se vad som händer idag, kanske bli ett lätt träningpass men få helt enkelt se. Har även mycket saker som behöver rensas så kanske ska ta tag i det. Hoppas ni få en bra tisdag!

Bekännelse

- Har innan varit den personen som inte klara av frukost, oavsett tid elelr vad det var för något. Men älskar nu frukost och skulle inte klara dagen utan det. Finns ju så mycket att välja mellan!

- Kör på One heat F.M. tabletter och de hjälper verkligen med att ta bort sötsuget och är fruktansvärt bra.

- Fundera på att göra fransförlägning plus färgning för att slippa sminka mig varje dag.

- Wake me up är efter ett år lika bra nu som då. Människor har sagt till mig att jag kommer att tröttna på den låten men det komemr jag aldrig att göra. Avicii kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

- Vissa dagar saknar jag Los Angeles så sjukt mycket och vill bara sätta mig på nästa flyg dit och krama om alla där. Är så glad över att jag gjorde den resan i höstas.

- Ha de senaste veckorna tyckt att mina arbetsbyxor verkat väldigt stora i midjan osv. vilket innebär att träningen ger resultat. Jag gå absolut inte på vad vågen visar då jag styrketräna mycket och muskler väger mer än fett. Men det är när man se sådana skillnader som man blir ännu mer motiverad till att fortsätta.

- Är väldigt bra på att bli skadad vid fel tillfälle. Nu har ryggen börjat bråka med mig, så sjukgymnasten få det nog bli snart för att få ordning på den en gång för alla. 

 

+++

Ibland så händer de saker som gör att livet tar oväntade vändningar. Idag hände en sådan sak. Det som gör ondast i mitt hjärta är när jag ser någon av de människor som jag bryr mig mest om ledsna. Det är bland det värsta jag vet och jag vill att alla i min omgivning ska må bra, även fast jag vet att det är svårt många gånger. Efter några timmar har nu äntligen chocken lagt sig och man börja inse vad det är som egentligen har hänt. För mina systrar och mina syskonbarn skulle jag göra allt, och då menar jag verkligen det. För dem ställer jag upp till 120% och jag kommer alltid att finnas vid deras sida. Oavsett vad. 

Glöm inte att ta hand om de personer i er omgivning som ni älskar. Både i bra och dåliga stunder. Man vet aldrig när det är sista gången man kan visa eller säga det-