rebeccalowisa!

Trettioförsta mars

Att få vakna upp brevid honom är guld värt.

Fredagskvällen spenderade jag med lillasyster. Tog premiäråket med inlines för i år och skrattade som bara vi två kan göra. Avslutade sedan dagen med honom och mys. På lördagen dukade vi upp med värsta frukosten och låg i matkoma innan vi orkade göra någonting. Dagen spenderade jag sedan med systrarna och barnen ute i solen. Kvällen och natten bjöd sedan på fest med många av mina fina. Vi ramlade in alldeles för tidigt genom dörren hem men samtidigt va vi alldeles för fulla. Söndagen blev mest lugn. Vi va ute i solen lite och hängde med några utav hans kompisar. Skön söndag med andra ord. En bra helg kan man också säga.

31 mars, 2014 19:06 | Vardag

Tjugoåttånde mars

Efter ett x antal svordomar och nära att kasta ut datorn genom fönstret så funkar nu äntligen datorn och internet igen. Efter alldeles för lång tid utan den. Känns som om att veckorna bara rusar förbi och livet gå mest i 200 km/h. Aldrig en ledig stund och mycket som är på gång. Så som jag gillar det. Dock säger min kropp emot all den stress jag haft de senaste veckorna då jag nu åkt på förkyldning och hosta. Så idag passade jag på att ta en lång sovmorgon och ska nu städa lite. Ikväll blir det mys tillsammans med honom, en lugn fredag är precis vad jag behöver. Hoppas allt är bra med er!

28 mars, 2014 15:25 | Vardag

Sjuttonde mars

Dagarna och timmarna bara flyger förbi och alltid har jag något att göra. Mycket på gång nu, mycket som ska fixas och viktiga beslut som jag fattas. I slutändan känner jag på mig att allt kommer att bli riktigt bra och värt all denna stress. Jobbade i alla fall helgen och det är sådana där jobbpass som gör att jag trivs så himla bra på mitt jobb, med världens bästa jobbarkompisar. Hann även med lite shopping och varenda lediga sekund spenderades med honom. Behövde koppla av så mycket jag kunde efter en stressig vecka och några stressiga kommande veckor. Så helgen var bara bra. Nu bli det någon mat och jobb 18-05, längtar så mycket till min lediga natt på onsdag. kan inte komma mer lägligt!

17 mars, 2014 15:19 | Vardag

Tolfte mars

Efter lite mer än fem veckor borta från gymmet på grund av skadad fot känns det skönt att äntligen kunna träna riktigt igen. Nu är det dags att satsa på att den där sommarformen ska dram och ge allt. Både med träning och kost. Idag blev det en tung ben och magpass avslutat med tio minuter konditon. Var helt slut efter det. Nu ska jag ta och städa och rensa här hemma. Hoppas ni ha en fin onsdag!

12 mars, 2014 15:11 | Vardag

Elfte mars

+

Älskar vädret och att våren äntligen är på väg.

Mina nya älskade Nike air max är så snygga och sköna.

Min pojkvän är bäst.

Vet äntligen vad jag vill plugga till.

-

Foten är fortfarande inte helt bra.

Det är så svårt att få tag i lägenheter.

11 mars, 2014 17:33 | Vardag

Tioende mars

Har haft en lugn och helt underbar helg. Spenderat massa tid tillsammans med honom och han gör mig lycklig ända in i själen och har aldrig mått bättre i någons tillvaro. Så glad över att kunna säga att han är min. Idag startade jag veckan med en PW runt sjön i stan med en fin vän och hann prata om allt mellan himmel och jord. Så skönt att ha en vän med liknande värderingar och syn på livet, någon som verkligen förstår en när man prata. Hann även bok tatueringstid, fixa med ny mobil och lite shopping. Har sen bara slappat och laddat upp inför jobb 20-05. Hoppas ni har en bra start på veckan!

10 mars, 2014 18:28 | Vardag

Sjätte mars

1. Dygnet borde ha mer än 24 timmar, hinner inte med allt jag vill

2. Kommer förhoppningsvis fira min 21-års dag i Las Vegas

3. Längtar otroligt mycket till jag kan komma igång med träningen igen

4. Kollar på tauringar konstant, så sugen på att göra en till

5. Skulle göra väldigt mycket för att få en egen lägenhet just nu

6. Ska boka tid för att pierca tragus

7. Skulle gärna vilja ha sommar nu

8. Han är den bästa jag vet

9. Skulle göra allt och lite till för mina syskonbarn

Femte mars

Är så lycklig just nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har verkligen lärt mig att hitta de där sakerna i vardagen som gör en lite lyckligare och mår så mycket bättre tack vare det. Det gäller att försöka fokusera på det som är bra i ens liv istället för att lägga energi på det negativa och istället hitta möjligheter i det negativa och vända det till något positivt. 

 

"skulle man veta hur mycket ens tankar påverkar ens liv så skulle man inte tänka en enda ond tanke"

Tredje mars

Helgen i Stockholm var grym och behövlig. Avicii var grym som vanligt och bli bara mer och mer kär i hans musik, hur bra är han liksom inte? Hans ljusshow var som vanligt helt magisk och hur han fick igång hela publiken. Kärlek till han. Hann även med god och mycket hotellfrukost, några timmars shopping, åt god mat, va på bio och drack drinkar, öl och vin. Sen självklart en massa prat och skratt som det brukar bli med min pingla. Hängde även med ett par vänner från hemmaplan och tog något glas vin. Underbar helg med en utav mina närmsta vänner.

Upp