rebeccalowisa!

Monday

Hej på er! Börjar denna veckan med en till throwback till studentåret, bilden är tagen innan sista studentfesten och som jag sakna min fina Michaela. På ett sätt sakna man hela den tillvaron som man hade då, sakna att få träffa några utav sina närmsta vänner dagligen. Man inser nu hur bortskämd man egentligen var då. I alla fall, helgen bestod utav jobb och hjälpa syster och hennes familj och flytta och varit barnvakt. En ganska skön och bra helg. Sitter för tillfället med morgonkaffet i handen, steg upp bara för en liten stund sen eftersom att jag jobbade inatt. Ska nog ta mig ut på en PW och sen få jag se vad denna dagen leder till, jobb blir det i vilket fall som helst ikväll. Hoppas ni få en grym start på veckan!

29 september, 2014 13:01 | Vardag

Hairinspo

Sitter för tillfället och kolla runt för att få lite inspiration till mitt hår. Ska nämligen till frisöern nästa vecka och inte bestämt mig hur jag vill göra riktigt. De senaste åren har jag under höstan alltid blivit väldigt mörk brunett, så vill göra något annorlunda nu. Tycker ombre är riktigt snygg så fundera på det, men inte helt säker. Så få se vad det bli för något. xoxo

26 september, 2014 12:18 | Inspo

Four snaps

// Jag idag // Ny klocka i rose // Ny ljuslykta som jag älskar // Just nu //

Hinner bara in och kika för att säga hej lite fort. Haft en efektiv förmiddag och har lite saker kvar att göra, sedan ikväll blir det jobb. Hoppas allt är bra med er!

25 september, 2014 13:24 | Vardag

Tradera

Hello lovies! Sitter för tillfället och lägger upp lite kläder på tradera, rensade lite bland kländerna idag och insåg att jag har ganska mycket som jag inte använder. Tänkte att lite av det kan vara värt att lägga upp på treadera i alla fall medan andra kläder bara va att slänga direkt. Idag började dagen med hotellfrukost tillsammans med systrarna och mamma, tycker om att lyxa till det lite såhär i vardagen och framför allt när det är sådant här väder där ute. Jag och lillasyster åkte sedan in till stan en sväng för att fixa med lite presenter och så blev det ett kort men intensivt träningspass. Ikväll så är det jobb som gäller, så ska snart gå och handla för att laga lite middag. Hoppas ni ha en bra onsdag!

24 september, 2014 15:41 | Vardag

Träning

Efter en sommar med allt för mycket och onyttig mat och mycket alkohol är det nu dags att ta tag i träningen igen. Själv är jag en person som älskar att träna på gymmet, att känna musklerna köra slut och att ha träningsvärk. Det gäller att hitta något som man tycker är kul för annars funkar det inte längden. Har börjat skriva på ett träningsschema och även att sätta lite mål till träningen, blir mycket roligare att träna nu. Jag vet att de första sex veckorna kommer vara tuffast, för det ta ett tag innan man få rutiner och hitta en bra balans. Här nedan kommer anledningarna till varför jag tar tag i träningen igen:

 Vill få bort min ständiga huvudvärk och migrän

♥ Få tillbaka min sömn då jag för nuvarande ha ganska mycket sömnproblem

♥ Personligen blir jag mycket piggare och gladare av träning

♥ När jag träna regelbundet äter jag såå mycket bättre och den senaste månaden har jag ätit så otroligt dåligt att jag nästan skäms

♥ Man känner sig även snyggare och man får ju faktiskt en mycket snyggare kropp när man är vältränad

♥ Beach 2015, nu kör vi!

 

Tisdag

Hello! Suttit och pratat med bruden på bilden över skype ett litet tag nu. Att tre veckor tillsammans i en främmande stad kan bära med sig sådana fina vänskaper är otroligt och något jag är glad över. Idag var sista gången på ett tag min klocka ringde vid 05.00 för att gå upp till jobbet, kommer nu endast att jobba kvällar vilket är med lite blandade känslor. Men vet att det kommer att komma något positivt ur detta och jag väljer att se detta som en möjlighet istället. Så det ska bli spännande och se vad denna hösten bär med sig. Kvällen kommer nu bestå av lite plugg och städning. Hörs latero!

23 september, 2014 17:06 | Vardag

Sunday

Hello lovies! Denna veckan har mitt psyke inte hängt med riktigt och för att sammanfatta veckan har den varit tuff och jobbig. I fredags tog jag ett par öl med några kompisar som slutade med att jag och bästa vän satt länge och pratade om allt möjligt och med lite nattkäk på stan. Igår så hängde jag i stan hela dagen med min lillasyster. Shoppade, åt och njöt av den kanske sista höstsolen. På kvällen blev det pizza och myskväll med min pojkvän, så otroligt skönt. har nu varit iväg och tränat och ska bara fixa mig lite fort och springa iväg på lite ärenden. Sedan blir det planering och plugg resten av denna söndag. Vad ska ni hitta på? Hoppas ni få ett bra avslut på veckan!

21 september, 2014 12:47 | Vardag

Jag fick låna en ängel

style="text-align: left;">15 år sedan, och jag saknar dig bara mer och mer.

style="text-align: left;">Älskade Hampus 

17 september, 2014 18:33 | Kärlek

Just my day

Hellu lovies! Hade en underbar start på veckan igår och började med att äta frukost med en fin vän. Sedan rullade dagen på och jag var på massage, var barnvakt och fick lite saker gjort innan jag avslutade dagen med några timmars jobb. Idag sov jag lite längre än vanligt och åt frukost i lugn och ro framför one tree hill. Stack sedan och tränade och det blev ett pass för ben och mage. Vågar inte köra konditon eler ta i för mycket eftersom att hostan  fortfarande sitter i lite, men det håller på att gå över och känner att jag mår så mycket bättre av att träna så tar det lite lugnt än så länge. Nu så ska jag ta hand lite om mig själv med antisktmask osv. Ska bli skönt och välbehövt! Ikväll väntar sedan några timmars jobb. Hoppas ni ha en bra dag!

16 september, 2014 12:33 | Vardag

Happy birthday

Kan inte förstå att det var 14 år sedan som jag blev moster till den här tjejen. Hon som mer känns som en lillasyster och är en av mina närmsta vänner. Det är så spännande att följa henne i hennes hockeykarriär och se att hon redan i 14 års ålder verkligen brinner för något så mycket. För henne skulle jag göra allt och lite till, hon är en utav de bästa jag vet och har ett hjärta av guld.

Grattis älskade Wilma på födelsedagen, jag älskar dig!

15 september, 2014 17:25 | Vardag