rebeccalowisa!

Tjugonionde april

Förstår inte hur man kan säga att man älskar någon och att man inte vill såra den personen men samtidigt hugga med en kniv tusen gånger i den personens hjärta.

29 april, 2015 16:57 | Texter

Today's to do

  • Mejla mina lärare
  • Kolla efter lägenheter
  • Skriva ut CV och personligt brev
  • Sola
  • Färga håret och ögonfransar
  • Köpa dricka till helgen på systemet
  • Köpa allergimedicin
  • Börja pack inför inför helgen då jag kommer vara hos Matilda hela helgen
  • Rensa och komma iordning lite här hemma

Har fullt upp idag som ni ser vilket jag älskar. Massa småsaker som ska fixas och det är lika bra att bara ta tag i det. Ikväll väntar även nästsista passet på posten, otroligt skönt. Hoppas ni ha en bra onsdag! XO

29 april, 2015 11:24 | Vardag

Upp&ner

Hej på er! Allt bra med er? Idag mår jag förvånadsvärt bra och känner att livet är rätt bra ändå. Jobbade hela förmiddagen och satt och pratade med en kollega och vän länge om allt möjligt och det var första gången som jag berättade för någon att jag singel utan att bryta ihop. Så känner att den värsta chocken är lagd och jag vet att det kommer gå upp och ner just nu men det gäller att istället försöka se de positiva sakerna här i livet. Fick även positiva nyhet på jobbet idag som gjorde min dag ännu bättre. Nu ska jag fixa med massa papper och mejl och ikväll blir det häng med mina älskade brudar! XO

28 april, 2015 13:10 | Vardag

Ny vecka

Hej på er! Startade denna dagen med ett jobbpass på äldreboendet och det känns som att denna dagen har gått i ett. Är nu hemma lite snabbt och ska alldeles strax till min älskade syster för att laga tacos och så ska hon få massage. Gör verkligen allt just nu för att hålla mig sysselsatt för jag vet att jag mår så mycket bättre av det, bättre att hitta på saker som gör en glad istället för att bara ligga hemma och må dåligt. Har dock egentligen sjukt mycket att göra i och med att jag i helgen flyttade hem till mamma och pappa igen. Så måste få ordning på allt och börja sätta mig och kolla på lägenheter i och med att jag inte vill bo här, men hade precis inte så mycket val. Ibland finns det inte så mycket att göra när livet vänds upp och ner. XO

27 april, 2015 17:07 | Vardag

SM-guld

Bättre sent än aldrig - men vi tog SM-GULD!! Det var med tårar i ögonen jag såg VLH vinna finalen i torsdags och jag blev lite besviken på mig själv att man inte var i arenan och kollade. Men fick fira det i helgen istället och träffade på lakers-spelare ute på krogen. Robert Rosén är verkligen en stor förebild för mig som person, han är så godhjärtad och bryr sig verkligen om sina fans så det var otroligt kul att få en bild med honom. Men när jag av slump stötte på Sam Hallam fick jag tårar i ögonen, var så otroligt lycklig efteråt så det knappt gå att beskriva. Sådan otroligt jordnära och omtänksam person som verkligen är värd guldet. Kommer leva på det ögonblicket väldigt länge.

26 april, 2015 23:09 | Vardag

När livet tar oväntade vändningar

Den seanste veckan har varit allt annat än lätt och hela veckan har gått i en berg- och dalbana känns det som. Jag har gått och blivit singel vilket känns så otroligt konstigt och fel, eftersom att jag älskar honom jag var tillsammans med och trodde verkligen att han var min framtiden och den stora kärleken i mitt liv.  Men jag inser nu när den värsta chocken är lagd att detta var de bästa för båda två, det blev liksom för mycket till slut. Även fast jag rent ut sagt mår skit och vid vissa tillfällen bara vill slå på något, skrika rakt ut eller lägga mig på golvet och storgråta så försöker jag verkligen se det positiva som kommer att komma ut ur detta så småningom. För trots allt så hade vi ett väldigt fint och kärleksfullt förhållande och jag var lycklig tillsammans med honom även fast jag känner att mitt hjärta är krossat i tio tusen bitar, så jag vet att någon gång kommer jag kunna kolla tillbaka på vår tid med glädje.

Helgen har jag spenderat med min älskade Matilda och Martina och kanske lite för mycket alkohol och ciggaretter men har haft så fruktansvärt roligt och skrattat tills tårarna har sprutat och har fått träningsvärk i magen. Både i fredags och igår blev det spontana utgångar och det är alltid dem som brukar bli mest lyckade. Så fruktansvärt glad och lycklig över att jag har dem två i mitt liv och som stöttar mig genom allt detta och få mig lite på andra tankar, dem är verkligen guld värda!

 

26 april, 2015 22:02 | Vardag

Sextonde april

Igår på kvällen fick jag ett kort men fint sms av min älskade moster, som betydde så otroligt mycket för mig. Det fick mig att inse att människorna i min närhet verkligen bryr sig om mig, och min älskade. Att människor faktiskt tänker på oss och vill hjälpa oss så mycket det gå, det värmer verkligen mitt hjärta och gör mig lycklig mitt i allt detta. Det är något tufft händer som man märker vilka som är ens riktiga vänner och vilka som verkligen ställer upp.

Igår på kvällen på jobbet vet jag ärligt talat inte hur många gånger jag vill börja gråta och bara bryta ihop totalt. För jag börjar känna att min bägare snart rinner över, att jag snart inte orkar med mer. Så fort jag kom hem från jobbet tog jag värktabletter och bara la mig i sängen och kände mig helt tom. En fruktansvärd känsla, men till sist kunde jag i alla fall somna och vakna upp lite piggare än igår. Denna dagen har jag fullt upp med massa olika saker, och bra är det tror jag. Hoppas allt är bra med er i alla fall! XO

16 april, 2015 08:34 | Vardag

Livet är orättvist.

Igår var en väldigt tuff och känslosam dag, en dag med mycket tårar och tankar. Det var begravning för min älskade, underbara svärmor som hastigt gick bort för ett par veckor sedan. Jag tror inte någon av oss riktigt har förstått det ännu och vet att det kommer bli väldigt tufft ett tag framöver, framför allt för min älskade sambo. Jag kan inte förstå hur livet kan vara så j*vla orättvist. Det var i vilket fall som helst en fin och lugn begravning för henne och nu får hon vila i frid.

Med ett antal begravningar bakom mig så blir det bara tuffare och tuffare och jobbigare och jobbigare för varje gång. Man liksom förtränger för varje gång hur jobbigt det egentligen är och när man sitter där i kyrkan tänker man på alla dem som har gått bort i ens närhet. Det har varit tufft de senaste åren med många som har gått bort, och många av dem har gått bort alldeles för tidigt och hastigt.

På eftermiddagen igår fick jag även ett tufft samtal av min älskade jajja. Ett samtal som skakade om min tillvaro ännu mer och jag var i chock resten av dagen och nog fortfarande. Nu kommer all min energi att gå till min älskade sambo och till min älskade lillasyster, dem två som står mig närmast och som jag älskar så otroligt mycket.

15 april, 2015 09:29 | Vardag

L o v e

Dessa tre älskade storasystrar är så bra på alla sätt och viss. Så himla mycket kärlek!

Monday

Började morgonen med smoothie och lite sudoku!

Hej på er! Vaknade av mig själv strax efter klockan sju idag på morgonen och jag kommer inte ihåg senast det hände. Så istället för att ligga kvar i sängen steg jag upp och började med tvätten och städningen. Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar och så har jag saker att fixa vid datorn. Så skönt att börja veckan med att få allt sådant gjort så man slipper tänka på det senare i veckan. Denna veckan har jag tänkt köra igång med massagen på riktigt, med att starta eget och med att börja massera lite mer. Ska bli fruktansvärt spännande och roligt! Hoppas ni få en bra start på veckan. XO

13 april, 2015 13:01 | Vardag