rebeccalowisa!

Livet är orättvist.

Igår var en väldigt tuff och känslosam dag, en dag med mycket tårar och tankar. Det var begravning för min älskade, underbara svärmor som hastigt gick bort för ett par veckor sedan. Jag tror inte någon av oss riktigt har förstått det ännu och vet att det kommer bli väldigt tufft ett tag framöver, framför allt för min älskade sambo. Jag kan inte förstå hur livet kan vara så j*vla orättvist. Det var i vilket fall som helst en fin och lugn begravning för henne och nu får hon vila i frid.

Med ett antal begravningar bakom mig så blir det bara tuffare och tuffare och jobbigare och jobbigare för varje gång. Man liksom förtränger för varje gång hur jobbigt det egentligen är och när man sitter där i kyrkan tänker man på alla dem som har gått bort i ens närhet. Det har varit tufft de senaste åren med många som har gått bort, och många av dem har gått bort alldeles för tidigt och hastigt.

På eftermiddagen igår fick jag även ett tufft samtal av min älskade jajja. Ett samtal som skakade om min tillvaro ännu mer och jag var i chock resten av dagen och nog fortfarande. Nu kommer all min energi att gå till min älskade sambo och till min älskade lillasyster, dem två som står mig närmast och som jag älskar så otroligt mycket.

15 april 2015 09:29 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer