rebeccalowisa!

Tidig morgon

Godmorgno lördag! Precis ätit frukost och gjort mig iordning för jobb på äldreboendet 7-13. Där efter blir det att åka direkt in till stan för att köpa lite massage-saker och därefter ska jag massera min syster. Fullt upp denna lördag men jag älskar det. Hoppas ni få en underbar lördag!

28 februari, 2015 06:33 | Vardag

Diplomerad massör

Förra veckan satte jag mig i skolbänken igen för att plugga till massageterapeut steg 1, vilket innebär att jag efter denna utbildningen blir diplomerad massör. Innan jag valde utbildning kollade jag runt mycket på nätet och velade fram och tillbaka vilken skola jag skulle välja. När jag valde Hälsoteket kändes allt riktigt bra och jag är glad över att jag valde den skolan. Hälsoteket finns i tre städer i Sverige och jag valde att gå i Malmö. Dels för att det är närmast mig, men även på grund av att vi få gratis övernattning på skolan vilket gör att man slipper pendla fram och tillbaka varje dag. Inprincip går vi måndagar och tisdagar varannan vecka och ibland tillkommer någon dag då vi även har skolpraktik på skolan.

Efter fyra dagar i skolan känner jag att denna utbildningen passar mig perfekt och det är riktigt roligt att plugga(?!). Utbildningen håller på till mitten av juni, så allt som allt är den i fyra månader och man går som sagt inte speciellt mycket i skolan. Vilket innebär att när man är i skolan blir det mycket information osv. vilket innbär att det blir en hel del hemmastudier. Men det är bara kul och detta är något som jag är intresserad av och som jag vill jobba med. Är glad över att jag vågade ta steget att sätta mig i skolbänken igen!

27 februari, 2015 16:50 | Vardag

Gårdagens bakning

Igår kom baktanten inom mig fram igen efter att har hållt sig undan lite de senaste månaderna. Älskar att sätta på hög musik och ställa mig i köket och baka. Igår blev det en vanlig kladdkaka och ett gäng chokladbollar. Kladdkakan serverade jag med gammeldags vanilj. Ibland kan sådana här traditionella saker vara bland det godaste.

Med detta inlägg skapades en ny kategori; mat med mera. Det är något som ni kommer få se mer av här i bloggen och förstår att jag älskar att laga mat och baka.

F r e d a g

Hej fredag! Vaknade upp med en jobbig förlylning och halsont så dagens träning jag hade planerat är nog bara att glömma. Är otroligt sugen på att träna men har inte tid att bli sjuk, så är troligen bäst att låta bli. Idag blir det tvättning och plugg. Ska skriva klart min affärsplan och öva massagegrepp. Snacka om att min sambo är glad över mitt val av utbildning då han får gratis massage hela tiden. Men först ska jag få i mig någon kopp kaffe och vakna till. ha en underbar fredag!

27 februari, 2015 09:25 | Vardag

Äkta kärlek

Min kärlek till den här mannen går inte att beskriva i ord. Kom på mig själv när vi var på hockey i helgen att när jag tittade på honom fylldes jag av så mycket kärlek och tänkte att jag är så fruktansvärt kär i honom. För varje dag som går älskar jag honom mer och mer och jag hittar mer saker hos honom som jag tycker om. Att han är min gör mig till världens lyckligaste. Att älskas utav honom är det bästa jag vet.

26 februari, 2015 15:28 | Kärlek

Torsdag

Hello there! Förstår knappt vart dagarna tar vägen för någonstans nu för tiden och känns som att allt gå i ett. Hade i alla fall en underbar helg med min älskade pojkvän. Kollade på hockey, drack öl, var på kalas, lagade god mat och bara tog det lugnt. I måndags och tisdags var jag i Malmö hela dagarna i skolan och det var två intensiva men otroligt roliga dagar. Ska berätta mer om utbildningen om någon dag i ett eget inlägg. Kom hem sent på tisdagskvällen och igår blev det plugg hela dagen innan det blev jobb på posten på kvällen. Idag vaknade jag med världens huvudvärk och var otroligt trött så tog en liten sovmorgon. Gick sedan och hälsade på mamma för att komma ut lite och nu blir det plugg igen. Vill få mycket gjort innan helgen kommer så man inte behöver tänka på att plugga då. Hoppas  allt är bra med er i alla fall!

26 februari, 2015 12:22 | Vardag

Ben & Jerry

Har hittat min nya favoritglass och idag får jag en hel dag tillsammans med min man. Ville bara kika in och önskar er en härlig lördag!

21 februari, 2015 15:02 | Vardag

Three good things

♥ Fick igår besked om att jag fått sommarjobb i en inredningsbutik som jag älskar. Så kommer sepndera tre veckor där i sommar och det gör mig otroligt lycklig och jag ser verkligen fram emot det.

♥ Jobbar ikväll sedan är jag ledig från jobb hela lördagen och söndagen. Kommer knappt ihåg när det hände senast och känner att jag behöver en ledig helg. Även hunnit med mycket mer plugg än vad jag hade tänkt idag så blir inte lika mycket plugg i helgen som jag hade tänkt mig vilket är skönt. 

♥ Fick igår en massagebänk av min älskade man. 

20 februari, 2015 15:51 | Vardag

Fri-yay

Är fortfarande helt slut i huvudet efter de första två dagarna i skolan och känner att en förklyning ligger och lurar. Har i alla fall blivit två träningspass, lite plugg, jobb osv. sedan senast jag kikade in här. Gärdagen var verkligen en berg- och dalbana i sig, men har bestämt mig för ett stort beslut vilket innebär att jag till sommaren kommer släppa en sak som har varit en stor bekvämlighetszon för mig men som jag inte mår bra av och känner att jag behöver bli av med. Det är konstigt det där, att man vet en sak som gör att man mår dåligt men inte riktigt kan göra något åt det på et tag. I alla fall, nu blir det plugg, sedan ett besök hos tandläkar'n följt av kvällsjobb på äldreboendet. Sedan väntar en helt ledig lördag och söndag, kommer knappt ihåg när det hände senast. Ska bli så skönt! XO

20 februari, 2015 11:34 | Vardag

Onsdag

Hello there! I söndags fick jag hoppa in och jobba hela dagen och på kvällen blev det packning och slö-häng i soffan med min man. I måndags ringde klockan vid 05.00 och en timme senare gick tåget till Malmö och skolan. I måndags var det nämligen dags att sätta sig i skolbänken igen då jag valt att plugga till massageterapeut. Kommer inprincip endast att gå måndagar och tisdagar så det var två långa dagar och var helt slut i både huivud och kropp när vi satte oss på tåget hem. Inte pluggat någonting sedan jag tog studenten vilket är tre år sedan, så känner mig inte direkt van vid att sitta i skolbänken. 

Nu ligger jag i soffan och är helt slut fortfarande, haha. Så ska ta och äta frukost sedan blir det att packa upp, träning och ikväll jobb. hoppas allt är bra med er!

18 februari, 2015 09:35 | Vardag