rebeccalowisa!

Snapshots from latest

Mysfrukost med jajja. // En selfie. // Kalas för jajja, Algot och Alma.

Ny plånbok. // Barnvakt. // Snö.

30 januari, 2015 17:35 | Vardag

God morgon

Godmorgon! Börjar dagen med en tre-fyra år gammal bild på mig och min syster, för idag fyller nämligen min älskade jajja år. Sitter för tillf'ället med morgonkaffet i soffan och ska alldeles strax göra mig iordning. Jajja och jag ska nämligen in till stan och äta frukost någonstans och fixa lite saker. Följt utav lunch med Malin och ikväll blir det mys med lillasyster, vilken bra onsdasg det här kommer att bli. Hoppas allt är bra med er!

28 januari, 2015 08:27 | Vardag

Nya böcker

Fick igår hem dessa böcker som jag beställt från adlibris. Är inne i en läsperiod just nu som jag är ibland och denna gången har jag även fått pojkvännen att börja läsa, vilket jag aldrig trodde skulle hända. I alla fall började jag läsa Rättslös igår som handlar om Peter Rätz. Blev intresserad av boken genom Johan Falk filmerna då en av karaktärerna är baserad på honom.

27 januari, 2015 16:07 | Vardag

T i s d a g

Hej lovies! Startade dagen på condecco tillsammans med syster, ena kusinen och mamma och åt den godaste frukosten jag vet. Älskar det stället för det är så otroligt mysigt och kan sitta där i flera timmar och bara prata bort tiden. Blev sedan en liten sväng på stan och köpte med lite ljus hem. Hämtade sen en hylla hos min syster som jag ska sätta upp och fixa med här hemma. Ikväll blir det några timmars jobb sen är jag ledig fram till söndag. S k ö n t .

27 januari, 2015 12:59 | Vardag

Koppar och marmor

Beställde hem detta ovan från lagehause förra veckan och jag är helt kär i allt ihop.

26 januari, 2015 16:58 | Vardag

Måndagsprat

Har suttit i soffan med musik på och fixat med lite papper, räkningar, planerat lite och rensat på datorn i ett litet tag nu. Insåg att det endast är tre veckor kvar tills jag är tillbaka i skolbänken och eftersom att jag betalar själv för utbildningen och att den är i Malmö medför givetvis lite pappersarbete och planering. Så har fixat tågbiljetter fram och tillbaka för några gånger och så måste jag fixa alla skolsaker så som block, pennor osv. Ser verkligen fram emot att få börja plugga igen och det ska ska bli så spännande. 

Har även hunnit med att sola och handla lite. Svängde förbi apoteket för att köpa lite c-vitamin så hoppas att hjälper mitt imunförsvar till det bättre, men vet även att det ligger ganska mycket på själv och hur min kost ser ut i dagsläget. Nu vill jag bara bli frisk och kunna träna fullt ut. Nu ska jag ta och läsa lite och sen ska jag till min älskade syster som är friösr och färga håret, äntligen få bort min hemska utväxt!

26 januari, 2015 13:56 | Vardag

Monday morgning

Hej lovies! I lördags jobbade jag hela dagen på äldreboendet och på kvällen var jag så trött så låg i soffan hela kvällen och kollade på Johan Falk. Igår hade jag och min man som sagt ett-årsdag så spenderade hela dagen tillsammans med honom och hade det hur mysigt som helst. Gud vad jag älskar den mannen. Idag tog jag sovmorgon och har precis fått i mig frukost. Blir troligtvis en lugn dag då halsen inte alls vill samarbeta med mig och så blir det några timmars jobb ikväll. Ville mest kika in och hälsa er en grym start på veckan!

26 januari, 2015 09:39 | Vardag

Ett år av kärlek

25 januari 2014 - dagen då det blev vi två.

Kan inte förstå hur jag kan vara såhär fruktansvärt kär och jag blir bara mer kär för varje dag som gå. Att få somna och vakna brevid honom varje dag är bland det bästa som jag vet. Jag älskar honom för hur han får mig att må och för att han stöttar mig i precis allt. Han gör att jag vill vara den bästa versionen av mig själv. Jag älskar honom när han retar mig för att jag alltid somnar när vi kolla på film och jag har aldrig mött någon med ett så gott hjärta som han har. Jag har aldrig mått såhär bra som jag gör när jag är med honom och jag blir varm i hela kroppen av att bara se honom. Han är min bästa vän och mannen i mitt liv.

Friday Friday.

Hej på er! Vaknade idag med huvudvärk, förkylning från helvetet och så lite ångest på det. Ingen bra start direkt men gjorde frukost och satt och åt länge och tog det bara lugnt. Med hjälp av värktablett och nässpray kände jag mig pigg för jobb och har jobbat 7.30-13 på äldreboendet. Precis ätit lunch och ska nu bokstavligt talat slänga mig i soffan och ligga där ett par timmar. Ladda upp med lite energi inför ett kvällspass på posten. Hoppas allt är bra med er och att ni få en grym helg!

Köpte med tulpaner på vägen hem fån jobbet.

23 januari, 2015 13:49 | Vardag