rebeccalowisa!

Lite om träning och hälsa

Det har nu gått ett par veckor in på det nya året och som många andra år har många som nyårslöfte att gå ner vikt, börjar träna mer och blir mer hälsosam. Personligen kan jag inte förstå varför man behöver ett nytt år för att göra dessa förändringar utan man kan sätta igång när som helst, det är bara att köra på. År 2013 var jag jätte hälsosam och några månader in på 2014 också, efter det vet jag inte riktigt vad som hände. Började äta sämre vilket gjorde att mitt imunförsvar blev riktigt dålig och har ärligt talat varit sjuk från och till sen i sommras. Jag som älskar att träna och jag vill bli starkare och vet att jag mår så mycket bättre av att leva ett hälsosamt liv har inte kunnat träna fullt ut på så pass länge. Det känns riktigt jobbigt och ska boka tid på vårdcentralen för att ta lite prover och så måste jag börjar äta mycket bättre. Vill liksom inget hellre än att bli helt frisk och att ta ut mig fullt ut på gymmet. 

Mitt mål för 2015 inom träning är att komma tillbaka till de hälsosamma liv som jag hade för ett år sedan och får en starkare kropp.

Efter mina år inom träning på gym har jag lärt mig att ha små del mål och något lite större mål för då blir det så mycket roligare att träna. Man måste förstå att det inte gå att ha hur stora mål som helst för då blir man besviken när man gång på gång inte klara det vilket gör att man till sist ger upp. Och i den sitsen har jag själv varit. Jag sitter för tillfället och skissa lite på hur jag vill att mitt träningsår ska se ut och ni kommer givetvis få följa med under resans gång. Let's get that body you always wanted!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer