rebeccalowisa!

När kroppen säger ifrån

Det är inte så konstigt att min kropp inte mår speciellt bra just nu. Under våren var jag nära flertalet gånger att gå in väggen, pluggat 100%, jobbat 85% och utöver det har jag haft ett socialt liv då jag inte har jobbat. I flera månader har jag haft fullt upp dygnet runt och sömnen blev väldigt lidande. Det gjorde att jag flera gånger kände mig sönderstressad, kände att min ångest var på väg tillbaka och så kände jag mig otillräcklig. Men på något sätt lyckades jag hitta lite lugn mitt i alla kaos vilket gjorde att jag inte gick in i väggen. Nu när jag är klar med pluggandet har det lugnat sig rejält och jag kan fokusera mer på mig själv.

Sedan att jag inprincip festat eller druckit alkohol varenda fredag och lördag i flera månader och utöver det har de även blivit något glas i veckan. Jag vet vart min gräns går för någonstans och jag dricker aldrig så mycket att jag få minnesluckor eller spy, men det tär på kroppen att dricka så mycket alkohol. Plus att vara rökare är inte heller bra för kroppen och framför allt inte för ens lungor.

 

Det är egentligen inte så konstigt att min kropp börjar att säga ifrån nu. Jag känner att jag behöver ta det lugnt och att min kropp behöver vila från all skit. För just nu känner sig både mitt huvud och kropp hel slutkörd efter en vår med bara kaos egentligen och det är mycket jag måste ta itu med som jag har för trängt. Denna sommaren kommer att gå till att få kroppen och huvudet i balans igen och även ta tag i träningen på riktigt igen. För jag vet hur mycket träningen kan hjälpa mig att få min kropp att mår så mycket bättre än vad den gör just nu. 

6 juli 2015 22:15 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer