rebeccalowisa!

Tredje juni

Att stressa upp mig själv är något som jag alltid har varit bra på, men nu har det gått till en gräns där jag knappt orkar med det mer. Jag har hur många saker som helst att göra men jag blir så trött av all den stress så jag vet att jag måste vila och ta hand om mig själv, men det gör att jag bara bli mer stressad i slutändan. För att vara helt ärlig har hela våren varit riktigt tuff psykiskt, med allt möjligt som har hänt och som fortfarande händer. Att bli singel var troligtvis det bästa för mig, så att jag kan bygga upp mig själv riktigt igen och leva det liv som jag verkligen vill leva. För just nu har jag alla möjligheter framför mig och det är det jag älskar, att har möjlighet att göra precis vad fan jag vill utan att ha någon att ta hänsyn till. Har börjat planera lite framtidsplaner som känns så rätt för mig, så jag hoppas bara att allt gå som jag vill.

På grund av att jag är sönderstressad och måste priortera min hälsa framför allt annat nu så kommer min massageutbildning att skjutas upp lite. Jag kommer gå i skolan som vanligt, har endast två tillfällen till då jag ska ner Malmö och skolan men kommer att göra mina tentor till hösten istället. Det känns bättre så och jag känner redan att jag är lite mindre stressad.

Det viktigaste man måste göra när man känner att man är enormt stressad och att det verkligen tär på en, är att hitta lösningar i saker och ting som kan underlätta för en. Det viktigaste är att man hitta tid till att ta hand om sig själv och att man få den där egentiden som är så otroligt viktig men som många inte bryr sig om. Glöm inte bort att vi endast har ett liv och att vi ska må så bra som möjligt under det livet!

3 juni 2015 12:15 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer