rebeccalowisa!

Att gå vidare

För knappt två veckor sedan blev jag dumpad av en kille som jag trodde var min livs kärlek och att det var han jag skulle leva tillsammans med resten av mitt liv. Men helt plötsligt så vändes allt upp och ner och ärligt talat så förstod jag ingenting. Efter fyra dagar hade jag flyttat ut från vår lägenhet som vi hade tillsammans och hade ingenstans att ta vägen förutom hem till mamma och pappa så länge, som jag är så tacksam för. Det jobbigaste just nu är att jag knappt fortfarande förstår någonting och allt jag vill ha är ett riktigt avslut på detta förhållandet så att man kan gå vidare på bästa sätt och kunna lägga detta förhållandet bakom mig.

Det som gör att jag mår så bra som jag gör beror mest på att jag vet att det kommer gå upp och ner ett tag nu och det är jag okej med. Det gör ingenting om jag gråter, skriker, ligger och slå i sängen, är arg eller känner mig övergiven, för att jag vet att det kommer att komma något bra ur detta. För varje nerslag gör dig endast starkare och det är något som du har med dig resten av livet. Även fast jag i vissa stunder mår rent ut sagt skit så känner jag att det var bäst att vi två gick skilda vägar, för det var inte meningen att det skulle vara vi två.

De 16 månaderna vi fick tillsammans har varit så otroligt bra och jag har varit extremt lycklig. Det jag framför allt har lärt mig i vårt förhållande är att tro på mig själv mer, att sikta så högt som jag vill och försöka nå de målen jag har i livet. Det var 16 fina och underbara månader tillsammans trots att det nu är över.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer