rebeccalowisa!

Verkligheten rullar på

Den senaste veckan känns overklig på något sätt och det känns konstigt att verkligheten fortfarande fortsätter efter det som har hänt. Den senaste veckan har varit jobbig och tuff och det är tydligt att det är något som tynger ner oss. Det känns som att det egentligen är idag som allting kommer att börja, på grund av det där mötet i eftermiddag som väntar. Det känns som om att allt kommer att allt kommer blir mer verkligt då på något sätt.

Vet inte hur många timmar jag har pratat med mina älskade systrar i telefon denna veckan och dem har verkligen varit guld värda. Ni är helt enkelt bäst!

30 mars, 2015 11:18 | Vardag

Torsdag

Hej på er! Idag startade jag dagen med hotellfrukost tillsammans med min älskade syster jajja. Vi satt och åt ett bra tag och pratade om precis allting och blev hur mätt som helst. De närmsta timmarna kommer spenderas åt bakning och soffhäng, helt slut efter de senaste dagarna så känner att jag behöver lite tid för mig själv. Hoppas att jag orkar med lite plugg sen och ikväll väntar några timmars jobb. XO

26 mars, 2015 10:52 | Vardag

En jävla mardröm

De senaste dygnen har rent ut sagt varit som en jävla mardröm. Man liksom hoppas att man bara drömt allting som har hänt och att man ska vakna upp och inse att det var bara en dröm, men så är inte fallet i detta läget. Det gör så fruktansvärt ont i hela kroppen och många tårar har fällts och jag känner mig otillräcklig i vissa lägen. Nu kommer all min energi och tid gå till min älskade pojkvän, min bästa vän som har det tuffast av oss alla. Det gör så ont i hela mitt hjärta att se honom mår så fruktansvärt dåligt och i vissa tillfällen vet jag inte vad jag ska göra eller säga. Man känner sig liksom helt tom. Det är en person som saknas i våra liv, en person som vi trodde skulle finnas ett bra tag till. Livet är så jävla orättvist.

25 mars, 2015 09:11 | Texter

Five things

- Idag var en utav de roligaste dagarna på länge på jobbet. Måste hylla två av mina fina arbetskamrater som alltid får en att skratta och på gott humör.

- Jag är inprincip alltid stressad och har svårt att varva och ner och att vara lugn.

- I helgen är jag helt ledig från jobb. Jobbat varje helg sedan november så det ska bli otroligt skönt!

- Börjar känna mig gammal när jag häromdagen beställde gardiner.

- Jobbat så mycket den senaste veckan att jag inte hunnit plugga någonting och har snart min första tenta. Börjar få lite smått ångest men tänker att det löser sig.

19 mars, 2015 16:38 | Vardag

Att ta sig ur sin bekvämlighetszon

I tre år har det där jobbet och den terminalen varit min bekvämlihetszon och jag har inte vågat tar mig ut. I tre år har det känts som man har utnyttjas och man har gått från timanställd tillatt jobba 75% till timanställd igen, det har liksom aldrig i mitt läge varit ett tryggt jobb och jag har länge vetat att det inte finns någon framtid där. Den senaste tiden har jag mått otroligt dåligt över att gå och jobbar, för att jag helt enkelt inte trivs och känner en enorm press på mig när jag väl är där. Därför var det med en otroligt lättnad och glädje jag förra veckan lämnade in min avskedsansökan. 

Det som har gjort att jag har stannat kvar så länge som jag har gjort där beror på att det har varit en bekvämlighet i sig och man har kunnat jobba mycket extra för att komma upp i en hyffsad lön. Det känns så fruktanvärt skönt att jag äntligen har gjort åt det som har fått mig att må dåligt så pass länge. Ärligt talat är jag stolt över mig själv, att jag vågade till sist tar mig ur min bekvämlighetszon. 

18 mars, 2015 12:07 | Vardag

Onsdag morgon

Godmorgon lovies!

Denna veckan består för mesta av jobb, både på äldreboendet och på posten. Igår hade jag i alla fall en ledig tisdg och tanken var att ha en lugn tisdag men det blev allt annat än så. Tog sönder min mobil i måndags så fick åka in till stan för att fixa den och samtidigt tog jag en kaffe med Matilda. Sedan hade älskade jajja en ledig tid så då passade vi på att färga mitt hår och denna gången ljusade vi upp det en aning, så otroligt nljd med det. På tidig kväll blev det en promenad med Arberesh och sedan fick kvällen äntligen gå i lugnets tecken tillsammans med min älskade pojkvän.

Skulle egentligen tränat nu på morgonen men kände att efter den stressiga dagen igår så behövde jag en liten sovmorgon. Så sitter nu i soffan och äter frukost framför tv:n och börjar jobbar vid 10.00. Hoppas allt är bra med er och att ni få en bra dag!

18 mars, 2015 08:26 | Vardag

Sundayy

Hej på er! Igår valde jag att ställa in alla mina planer på grund av att jag kände mig helt slut i både kropp och huvud så orkade inte göra någonting. Gjorde pannkaksfrukost till mig, pojkvännen och hans kompis sedan låg vi i soffan hela dagen och bara tog det lugnt. Året första grillningen klarade vi också av och det var fruktansvärt gott! Kvällen gick sedan även den i lugnet tecken och jag bakade blåbär och hallonpaj. Precis en sådan lördag jag behövde och idag vaknade jag upp utvilad redan vid halv nio. Ett pass på gymmet, lite städning, masserat min svåger och varit ute en lundrunda med hunden har jag redan hunnit med idag. Sedan ikväll väntar fem timmars jobb på äldreboendet. Hoppas ni haft en bra helg!

15 mars, 2015 14:07 | Vardag

Fri-yay

Godmorgon lovies!

Efter flera dagar ifrån min älskade pojkvän fick jag igår krama och pussa på honom lite efter jobbet. Att få somna i hans armar efter flera nätter ifrån varandra kan vara bland det mysigaste och bästa som finns. I alla fall, precis gjort mig iordning och ätit frukost. Idag väntar först jobb på äldreboendet och ikväll på posten, fullt upp med andra ord. Hoppas även få till en lunchdejt med bästa jajja idag. Har en underbar fredag och helg! XO

13 mars, 2015 06:53 | Vardag