rebeccalowisa!

Dagens träning

Efter att har stodstädat lägenheten kände jag mig pigg och taggad på ett träningspass. Sagt och gjort, så gick jag till gymmet och körde igenom ben, rumpa och mage. Mitt absoluta favoritpass att köra och de passen jag lägger ner mest tid och energi på. Fick även inviga mina nya träningsskor och träningsdagbok under dagens träning. 

Precis druckit upp en kiwi och apelsin smoothie och ska strax hoppa in i duschen. Ska sedan tar det sista på städningen innan det blir middag och ikväll jobb. Älskar förresten att solen är framme och att man har hängt undan vinterjackan.

Tolfte mars

Godmorgon på er! Vaknade med en hemsk halsbränna och så lite huvudvärk på det. Så efter morgonrundan med hunden gick jag och la mig i soffan igen och tänkte kolla på film. Sedan blir det storstädning i lägenheten och så hoppas jag att jag mår bättre så det blir ett träningspass. Ha en fin torsdag! XO

12 mars, 2015 08:59 | Vardag

Elfte mars

Dagarna i skolan har varit fruktansvärt roliga och idag var första skolpraktiken. Igår började jag blir riktigt nervös när jag planerade för mina fyra kunder och likaså på morgonen. Men det gick snabbt över när man hade börjat med första kunden och sedan var det så roligt och givande. Känner verkligen att jag har valt rätt utbildning och känner att jag har hittat det rätta yrket för mig. Känns så otroligt skönt och roligt på samma gång.

Kom hem från Malmö tidigare ikväll och har varit hos mamma och pappa och ätit. Nu sitter jag i soffan och ska fixa lite saker samtidigt som jag är hundvakt. Hoppas allt är bra med er. XO

 

11 mars, 2015 20:16 | Vardag

Saknad.

När jag åker på vägarna och ner mot Malmö kommer minnerna upp från en av de hemskaste med även lyckligaste tiden i mitt liv upp. Jag minns de där vinkraftverken från den där gråa tiden då mycket bestod att åka och hälsa på Hampus i Lund på sjukhuset. Jag var endast fem år när han föddes men ändå minns jag just de där vinkraftverken och när vi åkte fram och tillbaka. Trots mina enbart fem år minns jag så otroligt mycket, hur lycklig jag var över att få bli moster och få hålla i en sådan liten bebis. Jag minns hur mycket han älskade B1 och B2. Framför allt minns jag en sommardag vid deras hus, att han och jag låg och lekte ute på gräsmattan med hans lilla spegel, ett minne som jag för alltid kommer att bära mig. 

Man minns även där tråkiga sakerna och de dåliga dagarna. Man minns sjukhuslukten, när man hälsade på han på sjukhuset och alla slangar han hade inkopplade. Han hann inte bli ett år och det kan fortfarande göra ont i mig. Men under den tiden han levde fick du så otroligt mycket kärlek och bringade så mycket lycka till hans familj. Och det är trots allt de lyckliga minnen som har satt djupare spår i mitt hjärta.

I år är det sex år sedan han försvann och jag tycker livet är så otroligt orättvist. För jag kan inte förstå varför man tar en människa som fortfarande är en bebis från jorden. En människa som inte har fått uppleva något och inte få leva över huvud taget. Det gör otroligt ont att tänka så men då och då kommer de tankarna fram. Varför det blev att just han, min älskade lilla pojke, försvann ifrån oss.

Du kommer alltid vara saknad, min älskade Hampus.

10 mars, 2015 18:41 | Texter

Blogglista

1. Bästa frukosten?
Hotellfrukost utan tvekan!

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
Ehm, aldrig mer dricka en drink igen.

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Svart. Pratiskt och snyggt.

4. Bästa uppfinningen?
Mobilen.

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
Att säga som jag tycker och vågar säga ifrån när något är fel.

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.
Har faktiskt ingen aning.

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?
Gråter av glädje. Fast även av sorg på grund av att kommer sakna min pojkvän och mina vänner.

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?
Los Angeles!

9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?
Aldrig mer få sepå tv.

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?
Är riktigt dålig på sällskapsspel, haha.

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?
Kontorsjobb

12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?
Solskyddsfaktor.

13. Vilka är dina 5 favoritbloggar?
1, 2, 3, 4 och 5.

14. Vem känner dig bäst och varför?
Står mellan Rasmus och Arberesh. Berätta verkligen allt för båda två och det är de två jag vänder mig till så fort det händer eller är något i mitt liv.

15. Vad står på din shoppinglista till våren?
Ingenting speciellt tråkigt nog.

16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?
Ut och gå.

17. Vilket mål jobbar du mot just nu?
Att bli klar med utbildningen och att starta eget företag. Sedan jobbar jag alltid med att bli en bättre version av mig själv.

18. Vad vill du bli när du blir stor?
Eh, jag är stor? Så massör.

19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli?
Att kunna måla och vara mer kreaktiv.

20. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?
Gör det du vill göra och tänk inte på vad andra tycker. Det är ändå ditt egna liv det handlar om.

21. Kakor, chips eller godis?
Godis.

22. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet?
Det fulaste ordet är hata på grund utav att det är ett sådant stark ord i sig och det finaste ordet är motsatsen, älska. Finns inget finare eller härligare att få höra att man älskas utav någon.

10 mars, 2015 11:00 | Vardag

Nionde mars

Befinner mig Malmö och i skolan för tillfället och ska stanna kvar här till onsdag kväll. Haft en skön och bra dag i skolan idag med endast massage, sådan lyx att få två timmars massage när man pluggar liksom. Slutade tidigit idag så vi var ett gäng som åkte iväg för lite shopping och fika. Ikväll har det blivit lite plugg och mest lugnt för att ladda upp inför två intensiva dagar i skolan. Måste även påpeka hur glad jag är över att solen är framme och det känns som att våren äntligen är på väg. XO

Yesterday

Igår var planen att äta med Matilda och sen se vart kvällen hade att bjuda på, våra kvällar slutar alltid som roligast när vi är spontana. Slutade med att vi åt och drack i raket-fart för att åka hem till henne på förfest bara vi två, med massa snack och skratt. Vi stack sedan till nattklubben i stan där det var åldergräns 18, vilket innebär att det var ett tag sedan man var och man kände lite gammal, haha. Men vi hade så himla roligt och dansade som aldrig förr! kvällen avslutades tillsammans med mina tre bonde-pojkar och en konstig taxi resa hem och idag mår man lite som man förjäna.

Nya skor

Kände att jag behövde utöka min nike-samling lite så beställde hem dessa skor härifrån, och även ett par till.

Before I die

Skydiving // Besöka New York // Bungyjump // Lära mig surfa

Fridayy

Godmorgon fredag! Tog en liten sovmorgon idag och har precis ätit frukost och kollar på grey's anatomy. Efter att har jobbar fyra fredagskvällar i rad känns det otroligt skönt att idag vara ledig från allt som har med jobb att göra. Nu på förmiddagen ska jag försöka sitta vid datorn och få massa saker gjort innan jag tar helg. Ikväll väntar middag och drinkar med finaste Matilda. XO