rebeccalowisa!

Kategori: Kärlek

Throwback thursday

Jag och min älskade bästa vän. Kan inget annat än att skratta och le när jag tänker på alla minnen vi två har tillsammans. 

Real friendship never ends

Det är så fruktansvärt fint att har sådana vänner som man vet finns där oavsett vad som händer. När man inte har pratat på hur länge som helst men när man väl träffas så det precis som vanligt och det är precis som den där pausen man haft inte ens har funnits, det är det som är äkta vänskap enligt mig. Min älskade Elin är den som känner mest utan och innan och just nu är jag oehört glad över att vi har hittat tillbaka till varandra, för trots allt kommer hon alltid att vara min bästa vän.

L o v e

Dessa tre älskade storasystrar är så bra på alla sätt och viss. Så himla mycket kärlek!

Äkta kärlek

Min kärlek till den här mannen går inte att beskriva i ord. Kom på mig själv när vi var på hockey i helgen att när jag tittade på honom fylldes jag av så mycket kärlek och tänkte att jag är så fruktansvärt kär i honom. För varje dag som går älskar jag honom mer och mer och jag hittar mer saker hos honom som jag tycker om. Att han är min gör mig till världens lyckligaste. Att älskas utav honom är det bästa jag vet.

26 februari, 2015 15:28 | Kärlek

Ett år av kärlek

25 januari 2014 - dagen då det blev vi två.

Kan inte förstå hur jag kan vara såhär fruktansvärt kär och jag blir bara mer kär för varje dag som gå. Att få somna och vakna brevid honom varje dag är bland det bästa som jag vet. Jag älskar honom för hur han får mig att må och för att han stöttar mig i precis allt. Han gör att jag vill vara den bästa versionen av mig själv. Jag älskar honom när han retar mig för att jag alltid somnar när vi kolla på film och jag har aldrig mött någon med ett så gott hjärta som han har. Jag har aldrig mått såhär bra som jag gör när jag är med honom och jag blir varm i hela kroppen av att bara se honom. Han är min bästa vän och mannen i mitt liv.

Jag fick låna en ängel

style="text-align: left;">15 år sedan, och jag saknar dig bara mer och mer.

style="text-align: left;">Älskade Hampus 

17 september, 2014 18:33 | Kärlek

Tjugosjunde augusti

Gå inte att beskriva hur j*vla kär jag är i honom. Är så lycklig över att han är min.

He is mine.

'Cause all of me, loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections

Give your all, to me, I'll give my all, to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning'

 

Real friendship

Tre veckor var allt som behövdes för att vi två skulle få en sådan fin och stark vänskap. Att man kan sakna en person så otroligt mycket när man endast umgåtts med personen i tre veckor, men under de veckorna umgicks vi konstant. Över ett halv år har gått sedann vi sa hej då till varandra och än idag är hon en utav mina närmsta vänner, även fast vi bo tiotusentals mil ifrån varandra och inte kommer att träffas på ett par år. Sådan här vänskap gör mig lycklig ända in i själen.