rebeccalowisa!

Helgen

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Min helg har varit en utav de bästa på väldigt länge. Fredagen började jag med ett jobbpass på mitt nya jobb och än så länge så känns det bra och jag ser fram emot mina veckor jag ska vara där i sommar. Älskar som sagt inredning och att få jobba med det är inte helt fel precis. 

Igår hade jag en kväll tillsammans med mina favoriter och jag har träningsväk i magen efter allt skratt. Blev förmodligen någon tequila för mycket men hade det så otroligt roligt. Jag och Josefine trillade innanför dörren hemma vid 05 på morgonen och skrattade oss till sömns. Idag körde vi bakishäng tillsammans och fortsatte med allt skratt och i eftermiddags var jag barnvakt åt sötaste bebisen. XO

28 juni, 2015 20:09 | Vardag

Dagens tankar

- Om 37 dagar får jag semester och efter ett väldigt intensivt och jobbigt år, framför allt denna våren, ska det blir så otroligt skönt att få vara lite ledigoch att få andas ut på riktigt.

- Ibland blir jag otroligt besviken på vissa personer. Personer som man trodde var ens vänner och som ställde upp för en men som till sist visar att dem inte bryr sig alls. Det gör ont i en när man inser att man hade så fel om personer som man trodde var ens vänner.

- Cancer och anorexia är de värsta sjukdomarna jag vet.

- Det är sjukt hur fort en framtidsplaner kan förändras egentligen. För ett halv år sedan visste jag inte riktigt vad jag ville för något medan jag idag verkligen vet vad jag vill göra med mitt liv och jag har tidigare aldrig varit så säker på någonting.

- För min älskade Wilma skulle jag göra allt. Precis allt.

25 juni, 2015 22:42 | Vardag

Onsdag

Hej på er! Allt bra? Började min dag med ett jobbpass ochfick gå hem redan vid 12 vilket var mer än behövligt. Så fort jag kom hem däckade jag direkt i sängen med en migrän från h*lvetet. Lyckades i alla fall vakna upp lite piggare och med lite mer energi. Ikväll har jag varit ute och ätit med två fina vänner och gamla jobbakompisar. På ett sätt få dem mig att sakna mitt gamla jobb, för jag jobbade med så underbara människor som jag saknar något otroligt i vissa stunder. Jag avslutade sedan kvällen med min älskade Arberesh och ett x antal cigg över allt prat. Nu ska jag kolla på pearl harbor och äta choklad med min älskade syster! XO

24 juni, 2015 21:21 | Vardag

En sådan där dag

 

Man känner att man när som helst kommer att bryta ihop. Att snart kommer den där bärgaren att rinna över och man inte klara av vad som helst. Känner att man kan bryta ihop av någonting som man vanligtvis inte gör, endast för att man har en sådan där dålig dag. En dag då man helst av allt hade velat ligga i sängen hela dagen med täcket över huvudet och bara få vara själv med sina tankar. Man längtar hem, för när man är innanför dörren, det är då man kan bryta ihop. Det är då tårarna kommer, för man har gått och hållt in det hela dagen. För där, innanför dörren vet man att ingen annan se. I de stunderna kan man känna sig riktigt jävla ensam.

23 juni, 2015 22:32 | Texter

Black and white

Godmorgon på er! Idag är en dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag vet att det inte tjäna någonting till, utan det gör mig bara sämre. Har nyss gjort mig iordning och slängt i mig en kopp kaffe. Ska alldeles strax köra in till stan för att träffa min psykolog och efteråt blir det en shoppingrunda. Ikväll väntar sedan några timmars jobb. Hoppas ni få en grym tisdag! XO

23 juni, 2015 10:16 | Vardag

Min midsommarafton

Hej på er! Igår började jag min midsommarafton med ett jobbpass, tur att man trivs så mycket på jobbet att det inte gör någonting att man jobbar sådana dagar eller helger ens. När jag fcik sluta så blev det snabbt hem för att göra iordning sig för att köra ut till landet där en stor del av släkten var och även ett stort kompisgäng. Det blev mat, fem-kamp, brännboll, brännvin, öl, vin, sång, dans, skratt och en massa prat om lite allt möjligt. Hade även en vä'ldigt jobbig pratstund med en vän men samtidigt kändes det väldigt skönt efteråt. Idag blev det bakis-pizza med min älskade Erik och så har jag masserat syster och svåger. Ikväll väntar en vinkväll med bästa vän och som jag har sett fram emot denna kvällen. Hoppas ni ha en fin midsommarhelg!

20 juni, 2015 16:47 | Vardag

Throwback thursday

Jag och min älskade bästa vän. Kan inget annat än att skratta och le när jag tänker på alla minnen vi två har tillsammans. 

Three things

- Jag vill bli helt frisk så att jag kan ta tag i träningen. Varit sjuk i knappt två månader nu och när jag inte träna så äter jag även dåligt, och den senaste månaden har bara bestått av skit som min kropp inte mår bra utav. Saknar gymmet och vill inget annat än att lyfta lite skrot och få svettas lite.

- Jag har ingen aning om vad jag kommer att göra i höst och för en gångs skull så har jag inte panik eller ångest över det. I höst ska jag göra något som jag vet att jag kommer må bra utav och kommer ta livet lite som det kommer och se vart i världen man hamnar för någonstans.

- Vill inget helrre än att åka till Halmstad och spendera flera dagar där för tillfället. Det har sedan jag varit liten varit en lugn plats för mig, en plats där man kan slpnna av och man hinner andas ut och fylla på med energi. En plats där man bara kan vara. Gör lite ont i mitt hjärta att det kanske inte bli Halmstad alls i år. Ska försöka åka dit någon dag i alla fall!

 

17 juni, 2015 19:39 | Vardag

Ord man inte själv få ner

"Tankar från ett hjärta 

Jag saknar att höra mobilen plinga till och hoppas på att det är från honom. Jag saknar att öppna dörren och vara nervös de första sekunderna jag ser honom. Jag saknar att höra hans röst som inte alltid var bärande. Jag saknar att dra mina fingrar i hans tjocka lockiga hår. Jag saknar att känna hans armar röra vid min kropp. Jag saknar att höra honom säga mitt namn. Jag saknar att andas in hans doft. Jag saknar att somna i hans famn. Jag saknar att sakna honom. Jag saknar honom, men jag saknar inte honom. Jag saknar känslorna han gav upphov till. 

Vad händer när man har dejtat en person och sedan slutat? Skapat minnen, berättat historier, delat erfarenheter. Alla försök till att passa ihop och bygga upp någonting. Var försvinner allt det? Ut i rymden? Det är nästan som en person som dött, en själ och ett liv som försvunnit. Ett barn som blivit till men sedan dött allderles för tidigt i missfall. Allt det vackra och det fula som skapats. Bara borta, som stoft i rymden. Jag bara undrar, vad är poängen med det? Förmodligen lika liten som vår tid på jorden. 

Nu har jag bara mina minnen och mina tankar kvar. Minnen om en overklig tid, en tid som en gång var. En tid fylld med förväntan, en tid fylld med försök. Tankar om jag hade gjort annorlunda, om jag hade varit annorlunda, hade han älskat mig då? Ånger varvat med sorg, sorg varmat med ilska. Vem tror han att han är, varför var jag inte nog bra, vem tror han att han ska få som är bättre än mig? Trots att den logiska delen i min hjärna säger mig att alla människor inte passar ihop, att det inte handlar om att någon är bättre eller sämre, ändå tycker jag att han har lurat mig. Lurat mitt hjärta att tycka om honom, och sedan när han verkställt domen, gått sin väg. 

Jag hade stått med mitt hjärta utsträckt i min hand, bett honom att tycka om mig. Mitt trasiga lilla hjärta som trots alla härlekssorger, fortfarande slog. Men han ville inte ha det. För mycket smuts troligtvis, eller för grått. Jag hade tappat det som en ömtålig vas rakt ner på mitt marmorgolv. Där låg delarna av ett liv som han nu valde att lämna. Min älskade mamma och mina älskade vänner var snabba att samla ihop bitarna. Jag ville köpa ett nytt, men det fick jag inte. De insisterade på att laga det jag hade. De sa att det var så fint."

- Krönika tagen här ifrån.

16 juni, 2015 20:48 | Texter