rebeccalowisa!

Kategori: Vardag

Onsdag

Hej på er! Allt bra? Började min dag med ett jobbpass ochfick gå hem redan vid 12 vilket var mer än behövligt. Så fort jag kom hem däckade jag direkt i sängen med en migrän från h*lvetet. Lyckades i alla fall vakna upp lite piggare och med lite mer energi. Ikväll har jag varit ute och ätit med två fina vänner och gamla jobbakompisar. På ett sätt få dem mig att sakna mitt gamla jobb, för jag jobbade med så underbara människor som jag saknar något otroligt i vissa stunder. Jag avslutade sedan kvällen med min älskade Arberesh och ett x antal cigg över allt prat. Nu ska jag kolla på pearl harbor och äta choklad med min älskade syster! XO

24 juni, 2015 21:21 | Vardag

Black and white

Godmorgon på er! Idag är en dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag vet att det inte tjäna någonting till, utan det gör mig bara sämre. Har nyss gjort mig iordning och slängt i mig en kopp kaffe. Ska alldeles strax köra in till stan för att träffa min psykolog och efteråt blir det en shoppingrunda. Ikväll väntar sedan några timmars jobb. Hoppas ni få en grym tisdag! XO

23 juni, 2015 10:16 | Vardag

Min midsommarafton

Hej på er! Igår började jag min midsommarafton med ett jobbpass, tur att man trivs så mycket på jobbet att det inte gör någonting att man jobbar sådana dagar eller helger ens. När jag fcik sluta så blev det snabbt hem för att göra iordning sig för att köra ut till landet där en stor del av släkten var och även ett stort kompisgäng. Det blev mat, fem-kamp, brännboll, brännvin, öl, vin, sång, dans, skratt och en massa prat om lite allt möjligt. Hade även en vä'ldigt jobbig pratstund med en vän men samtidigt kändes det väldigt skönt efteråt. Idag blev det bakis-pizza med min älskade Erik och så har jag masserat syster och svåger. Ikväll väntar en vinkväll med bästa vän och som jag har sett fram emot denna kvällen. Hoppas ni ha en fin midsommarhelg!

20 juni, 2015 16:47 | Vardag

Three things

- Jag vill bli helt frisk så att jag kan ta tag i träningen. Varit sjuk i knappt två månader nu och när jag inte träna så äter jag även dåligt, och den senaste månaden har bara bestått av skit som min kropp inte mår bra utav. Saknar gymmet och vill inget annat än att lyfta lite skrot och få svettas lite.

- Jag har ingen aning om vad jag kommer att göra i höst och för en gångs skull så har jag inte panik eller ångest över det. I höst ska jag göra något som jag vet att jag kommer må bra utav och kommer ta livet lite som det kommer och se vart i världen man hamnar för någonstans.

- Vill inget helrre än att åka till Halmstad och spendera flera dagar där för tillfället. Det har sedan jag varit liten varit en lugn plats för mig, en plats där man kan slpnna av och man hinner andas ut och fylla på med energi. En plats där man bara kan vara. Gör lite ont i mitt hjärta att det kanske inte bli Halmstad alls i år. Ska försöka åka dit någon dag i alla fall!

 

17 juni, 2015 19:39 | Vardag

Snapshots from latest

1. Firade min älskade Matilda som fyllde år. // 2. Jag och min fina vän Erik på Felice examenfest. // 3. Jag och Lovisa innan skolpraktik.

4. Jag och min nyfunna vän Anna körde en spontan utgång och hade så jäkla roligt! //

5. Jag och lillayster. // 6. Jag och älskade Matilda. // 7. Jag och Erik igen.

16 juni, 2015 14:27 | Vardag

Utbildad massör

Jag är numera utbildad massör och lyckan jag känner gå knappt att beskriva, började gråta när jag fick mitt diplom i handen. Egentligen var ju tanken att vänta till hösten men med rätt ord från rätt person och en vilja av stål gav jag allt för att klara av mina sista tentor och det funkade. Känns så otroligt skönt och som att man kan slappna av riktigt igen. Idag blev en av mina drömmar verklighet.

15 juni, 2015 22:58 | Vardag

Fjärde juni

Lite plus i livet just nu:

- Att jag försöker se allt från den positiva sidan och gör det bästa ur alla situationer

- Lärt mig lyssna mer på vad mitt hjärta säger

- Tycker verkligen det är roligt att gå till jobbet

- Äntligen känns det som att sommaren är på väg

- Jag umgås endast med människor som höjer mig istället för sänker mig

- Ska jobba i min favoritbutik i sommar 

- Godnatt sms från den där speciella personen

- Mina älskade, underbara vänner

- Jag har hela livet framför mina fötter och kan göra vad jag vill

- Känns som om jag nu har kommit underfund med vad jag vill göra med mitt liv

- Mina arbetskamrater, som är världens finaste

Andra juni

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min älskade Matildas födelsedag!

Älskade Matilda, som du har förändrat mitt liv. Du har gjort mitt liv så mycket bättre! Du är min bästa vän, min wifey, min sked och en vän jag inte kan tänka mig ett liv utan. Du skyddar mig som ingen annan och finns där i alla lägen för mig. Oavsett om det är om jag vill skratta, gråta, prata, dampa sönder, bara vara, dansa eller supa. Jag kommer att finnas här för dig i resten av våra liv, Jag älskar dig världens finaste vän.

Första juni

Vill ha värme, sommar, sol, mina älskade syskonbarn och Halmstad.